Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fipppppiie

Nadmierna uczuciowość

Polecane posty

Gość fipppppiie

To ciężkie schorzenie. Miałam to, i współczuję ludziom którzy na to cierpią. Wzruszanie się z byle powodu, płacz np wtedy widzimy biedną,zgarbioną staruszkę. Tak mi było żal że ona taka biedna. Ufność że wszyscy ludzie są dobrzy i czują tak jak ja. Byłam wykorzystywana przez to, nabijano się z mojej głupoty i naiwności. Takich ludzi jest niewiele, bo niema takich nienormalnych ludzi jak ja. Byłam przerażona czasem spojrzeniem ludzi ich pewnością siebie, jąkałam się. Kurwa tego się nie da opisać, to jest kalectwo

Gość Zgnita Pomarańcza
Tak, tak. Ja też taka jestem , i , niestety, muszę potwierdzić- kalectwo. :(

Gość Zgnita Pomarańcza
Z drugiej strony... mało dziś takich ludzi, naprawdę. Toteż gdy spotkam kogoś podobnego, ciesze się jak dziecko :)

Gość fipppppiie
każdemu okazywałam miłość i zrozumienie a potem ten ktoś zwiewał przede mną, i czułam się jak debilka, dobrze że teraz mnie to śmieszy

Gość fipppppiie
ja tez się cieszę, ale z wrażliwymi facetami mi się nie układa

Gość Zgnita Pomarańcza
a są jeszcze tacy w ogóle na tym świecie?????

a ja dalej taka jestem chociaz ludzie doprawiaja mi rogi.. coz zycie, dalej sadze ze kazdy z nas ma dobre serce i nie zawsze mowi to samo co mysli nie czuje sie z tym zle, wrecz przeciwnie, ludzie moga sie na mnie dziwnie patrzec itd.. a ja dalej bede sie rozczulac nad zlem, biedota, choroba tego swiata zawsze bede inna

Gość fipppppiie
Ale wiesz, można się rozczulać ale ja nie miałam nad tym kontroli,rozczulałam się dogłębnie, miałam depresję, myśląc o niesprawiedliwości, uważałam że wszystko jest bezsensu. Nie potrafiłam dostrzec blasków życia. Ktoś mi mówił że jestem depresyjna to mój stan się automatycznie pogłębiał

Gość fipppppiie
czasem myślę że silne psychotropy by mi się przydały

ja tez tak mam, ile razy mialam takiego doglebnego dola bo sie nasluchalam np o chorych dzieciach, czy o aborcji.. ile razy siedze przed kompem, telewizorem, przed spaniem i placze bo chcialabym naprawic ten swiat a nie moge.. mimo wszystko widze tez dobre strony tego swiata

Gość sdtreytu
Mam 25 lat i jestem facetem, mam tak od zawsze i jest mi z tym dobrze.Mam w dupie że ludzie są chamscy, wykorzystują to mają mnie za naiwnego.Ja po prostu jestem pokojowo nastawiony do świata i kocham czynić dobro dla innych i nic tego cholera nie zmieni.Choćby mnie mieli powiesić za jaja to nie zmienię swoich poglądów.

Gość fipppppiie
Ale czasem mozna paść ofiarą swojej naiwności, ktoś cię do czego namówi głupiego, a ty że jesteś dobry i uczynny zrobisz to. Tylko że ludzie uwielbiają takich wykorzystywać