Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gó...wno prawda

Kto nie ma szczęścia w miłości ten ma w pienądzach --->

Polecane posty

Gość gó...wno prawda

Ja nie mam szczęścia ani w miłości ani w pieniądzach......Nienawidze sowjego poje..banego życia!!!! Nienawidze go!!! Nienawidze!!!! Nie mam już sił.

srutututu majtki z drutu... ja nie mam pieniędzy jakoś. Za to jak bym miała porządną pracę w tym jebniętym kraju to ułożyłabym sobie jakoś życie i popracowała nad dzieckiem. A tak nie mam pieniędzy a koło dupy się mi kręca same ćwoki które doprowadzają mnie do szewskiej pasji

Gość gó...wno prawda
nie mam normalnej pracy więc skąd mam miec pieniądze, faceta też nie mam, czy ja coś wogole mam? chyba tylko to gó..wno jak zrobie. Nie chce mi się życ! Kur..wa nienawidze tego życia, ile można walczyc, no ile?????

Gość facet_op
Najstarsza z możliwych prawd.. Co z tego , że mam pieniądze, jak nie mogę znaleźć tej wyjatkowej, a gdy już się jakaś ciekawa dziewczyna znajdzie, to za każdym razem, zapomina o mnie i skupia się na pieniądzach.. Co do życia to nie warto nigdy się poddawać, nigdy nie wiadomo , kiedy szczęście zapuka. Pytanie tylko czy wtedy nie znikną pieniądze..

Gość gość
ja mamw miłości a ta miloś dała mi pieniądze ;P

Gość gość
Pieniądze się zarabia, z nieba nie lecą, a na miłość nie ma się wpływu.

Gość gość
A ja nie mam pieniedzy ani milosci mimo staran, jestem po 40- ce, wszyscy mnie opuscili, nawet tym co podakem kiedys reke.

Gość gość
Przy mnie tez nie ma tych którym pomagałam kiedys jest mi ciezko bo nie mam tez szczerej wspierającej lojalnej rodziny ale sie nie załamuje..mam zdrowie i dzieci które musze wychowac..wiem tez ze ludzie maja gorsze tragedie

Dnia 28.04.2011 o 03:19, Gość gó...wno prawda napisał:

nie mam normalnej pracy więc skąd mam miec pieniądze, faceta też nie mam, czy ja coś wogole mam? chyba tylko to gó..wno jak zrobie. Nie chce mi się życ! Kur..wa nienawidze tego życia, ile można walczyc, no ile?????

Sorry,  że tak późno, ale nie jesteś sama. Ja mam dobre zawodowe wyższe wykształcenie a nie ma dla mnie pracy, bo jest niż demograficzny w tym zasranym kraju. Aby przeżyć i przeczołgać się przez to jeb****e życie pracuję w zawodzie, ale emerytury z tego nie będzie w przyszłości. Spróbuj założyć własną działalność, to Cię państwo zeżre. Mam faceta, też po wyższych studiach, inżynier budowy zarabiający na pieprz do gówna, siedzący po 12-14 h w biurze i co??? I ...!!! Siedzimy w klitce kupionej przez mojego ojca już 10 rok!!! Myślisz, że go na większe mieszkanie będzie stać? Nawet kredytu nie weźmiemy, bo ja oficjalnie bezrobotna on zarabia grosiki. Jest taka chu****nia, że sobie nie wyobrażasz. Nerwica, kur****ca i brak pieniędzy. Co zrobisz??? Tylko w Lotto grać, bo nie ma innego wyjścia.

Gość hahaha
1 minutę temu, panifreyja napisał:

Sorry,  że tak późno,

hahahaha no tak raptem 8 lat minęło ale to co 🤣

Dnia 28.04.2011 o 03:19, Gość gó...wno prawda napisał:

No ja tez mam tylko swoje obsrane i porwane gacie na dupie a niby jestem elita tego kraju, wykształcona "wielka pani magister". Wiadomo, że w tym kraju inteligencja nie była nigdy szanowana i zawsze pacyfikowana. Kto nie kradnie i nie kombinuje ten nie ma.

2 minuty temu, Gość hahaha napisał:

hahahaha no tak raptem 8 lat minęło ale to co 🤣

Cóż to jest z wiekiem Wszechświata! :):):)

Dnia 16.09.2013 o 00:17, Gość gość napisał:

ja mamw miłości a ta miloś dała mi pieniądze ;P

Trafiło się ślepej kurze ziarno :))))))))))

Gość gość

ciupciaki i tyle to są faceci.

Gość gość

ciupciaki i tyle to są faceci.

kto nie ma milosci to tymbardziej kobiety nie bedzie mial, to oczywiste.. jakby mial kase to zawsze by jakas panna byla obok

niestety zycie nie rozdaje po rowno, po jednej stronie sa zamozni i w parach a oobok samotni biedni

Gość Taka prawda

W dzisiejszysz czasach facet donburdelu na tirowki prostytutki woli iść anieli wiązać sie załam jednego w takim był zzzacofany iż od 100% wych tirowki mu płatna i z burdelu byiy .... Nawet oświadczyła sie dziwne mężczyźni są niedorozwinieci coraz bardziej

Gość ertt
13 godzin temu, Gość Taka prawda napisał:

W dzisiejszysz czasach facet donburdelu na tirowki prostytutki woli iść anieli wiązać sie załam jednego w takim był zzzacofany iż od 100% wych tirowki mu płatna i z burdelu byiy .... Nawet oświadczyła sie dziwne mężczyźni są niedorozwinieci coraz bardziej

ale pisz po ludzku