Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh formalności

Zmiana pediatry? jak to wygląda?

Polecane posty

Gość ehhhh formalności

Zameldowani jesteśmy na stałe w miejscowości X i tu najpierw miałyśmy z córką lekarza rodzinnego i pediatrę, rok temu zmieniłam pracę, wynajęłam mieszkanie w innym mieście Y i zameldowałam nas tam czasowo i tam córka miała lekarza pediatrę a teraz ze względu,że już nie pracuję i nie mieszkam czasowo w miejscowości Y chcę wrócić do pierwszego pediatry? czy trzeba wybierać kartę zprzychodni z której chę zrezygnować czy sami prześlą to do nowej?

Gość no no no uwazaj sobie !!
Mialam podobn sytucje przeslac rczej ci nie przedsla chyb ze bedzie milla babka w recepcji idz tm ddz ci krte do skserownia i to jsero znies do mniejscowosci w ktorej terz chcesz leczyc dziecko ;)

W przychodni mówisz pielęgniarce ,że chcesz zmienić przychodnie podajesz adres ,kartę szczepień wysyłają sami,kartę zdrowia kserują i zanosisz sama, w przychodni tej którą wybrałaś dają Ci formularz do wypełnienia wybór lekarza,pielęgniarki i to wszystko.

Gość w mojej byłej przychodni
zażyczyli sobie 20 gr za ksero każdej strony mojej karty pacjenta:o

Gość nanamama
złożyłam deklarację w nowej przychodni, a poprzednia przychodnia przesłała kartę szczepień dziecka i to wszystko