Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to zjawisko niezbadane

Dlaczego szczupli, chudzi, kościści wręcz faceci lecą na okrąglejsze kobiety?

Polecane posty

?

Gość Ruchamy pilotów i stewardów
Z tego samego powodu dla którego grubi faceci lecą na szczupłe laski. Mam nadzieję, że pomogłem 🖐️

Bo są wybrykami natury :D Nie no tak serio to nie wiem. Ale faktycznie myślisz, że dzieląc na 3 rodzaje budowy ciała (chuda,normalną,tega) to większy odsetek jest par chudy facet, tega baba? Że jakoś szczególnie często te dwa typy są razem?

Gość knknkl
no wlasnie . dobra odpowiedz:)

Gość knknkl
Nie no tak serio to nie wiem. Ale faktycznie myślisz, że dzieląc na 3 rodzaje budowy ciała (chuda,normalną,tega) to większy odsetek jest par chudy facet, tega baba? Że jakoś szczególnie często te dwa typy są razem? tak, ja cos takiego zaobserwowalam i obserwuje od lat.

Gość e tam pieprszyszzz
znam mase chudych facetów, któzy maja chude, szczupłe/ normalne laski, mało który ma grubą.

Ja jestem tego dobrym przykładem :P Co prawda nie mam nadwagi, BMI buja mi się w granicach normy (165 cm, aktualnie 60 kg), ale mam figurę powszechnie uważaną za "kobiecą" - duży biust, wyraźne wcięcie w talii, pełne biodra i uda, szczupłe ramiona i łydki i każdy, dosłownie każdy facet, który ze mną był/się mną zainteresował/podobałam się mu był bardzo szczupły, chudy wręcz. Jak spoglądam na pożenione pary, często jest tak, że chudzi faceci (mała ilość tłuszczu i mięśni w ciele) są w związkach z przysadzistymi kobitkami.

Gość Navya
często chudzi lecą właśnie na grube ,a tacy bardziej zbudowani lub grubsi na chude. a dlaczego to nie mam pojęcioa

Gość Navya
a szczupli ? przeważnie na szczupłe ;)

Gość uyklyu8l
mam taka teorie, ze w przyrodzie jest daznosc do rownowagi= koscisty potrzebuje wiecej ciala, wiec chce podswiadomie dziecka z grubsza= dziecko bedzie w normie

Gość uyklyu8l
"zwabia ich poczucie dostatku i dobrobytu i teoretyczna umiejetnosc gotowania" :D :D :D :)

Gość e tam pieprszyszzz
e tam, watpei,żeby facet chciał miec rebeke grubsza od siebie:-O

W moim przypadku to się nie sprawdza, ta teoria o niewyglądaniu na słabszego, co niby ma zapewnić bycie chudszym. Inna rzecz, że chudy, wysoki facet wygląda chyba "silniej" niż mała, pulchna kobieta :D

Gość Pulchna .,.
Ja lubię chudzielców, biorę takiego pod pachę i targam do domu a tam to już nie ma szans... musi mnie zaspokoić, bo jak nie to lańsko na gołą pupcię takiemu spuszczam.

Gość gagar z bipą

Bo chudych facetow i grubych kobiet nikt nie chce, więc są na siebie skazani jesli nie chcą zostać sami.

Gość Operator plastykowej łopat

E tam, poprostu takie pary rzucają się w oczy dla tego komuś,sie ubzdurało ze występuje jakaś korelacja. Grubi z grubymi i chudzi z chudymi tez często występują. Ja tam np lubie krągle panie choć sam jestem dobrze zbudowany.