Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin ZZZ

W jakim wieku dziewczyna dla 27 letniego faceta?

Polecane posty

Gość Marcin ZZZ

Mam 27 lat. Za dziewczynami w jakim wieku wg was powinienem się rozglądać, żeby były nie za młode i nie za stare dla mnie a zarazem, żebym ja był dla nich nie za młody i nie za stary?

Gość z szaconkiem proszę do pana
7 lat aby sobie wychować na żonę.

Gość Marcin ZZZ
7 lat, no chyba nie jestem aż tak nowoczesny:)

Gość Marcin ZZZ
Niby fakt

zony sobie nie wychowasz-nigdy...bo jak dorosnie i dostanie skrzydel to koniec, albo pojmie ze chce sie wyszumiec bo jej zwiazak ja ogranicza..mysle ze nie ma reguly na to, moja przyjaciolka ma 35 lat i 28 letniego faceta sa razem od 2 lat i sa cudowna para...ja tez mam mlodszego od siebie i jest fajnie...

Gość skoro pyta na forum, ile lat
powinna mieć jego dziewczyna, to raczej facet jest do niczego. bo co to za pytanie w ogóle? dopasowanie względem wieku? porażka

to zależy od twojej osobowości czy dobrze sie czujesz obok 18 latki która sie uczy i ma koleżanki, chodzi na imprezy czy obok 30 latki np zorganizowanej , pracującej z samochodem itp to ty musisz wiedzieć

Gość dość wyraźna
aliksandra -słuszna uwaga

Gość z szaconkiem proszę do pana
wiek nie ma znaczenia, ważne aby była tania w ekspoloatacji.

Gość Szymuś
Oczywiście trochę młodszą, te starsze samotne singielki powinieneś sobie odpuścić. Kobiet jest znacznie więcej od mężczyzn, więc należy sobie darować tamte kobiety to już zamierzchła przeszłość, średniowiecze.

Gość malamalakinngaa
Ja mając 19 lat poznałam faceta, który miał 27 wszyscy wokół narobili szumu, szczególnie nasze rodziny a już nie mówię o ocenianiu mojego faceta- jak może się spotykać z taką młodą i mnie- że jestem głupia, bo on ma tyle lat i był wolny, czyli "coś w nim nie w porządku" aczkolwiek nie ulegliśmy presji ja już mam 26 lat, on 34 jesteśmy już po ślubie i jesteśmy o wiele bardziej zgranym małżeństwem niż wiele par, w których oboje ludzi jest w podobnym wieku to tak apropo różnic wieku nie patrz na wiek i tyle