Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okragla twarzzzzzzzzzzzzz

sukienka bez ramiaczek na wesele

Polecane posty

mam sliczna sukienke na wesele bez ramiaczek, tzn niby mozna je doczepic ale traci ona wtedy caly swoj urok. z tym ze mam taki problem, mam male piersi i mimo ze zaloze najbardziej push up stanik jaki mam to jak troche poskacze to sukienka mi opada.. tzn no nie spada calkiem ale opada. jest jakis sposb zeby to jakos przymocowac?:P myslalam zeby przyszyc sukienke do biustonosza ale nie wiem czy to dobry pomysl?? biustonosz oczywisvcie tez bez ramiaczek

Gość anullaaaa
przyszyj sobie ja tak mialam na wlasnym weselu bo mi gorset opadal;p tylko wez do stanika jakies cieniutkie silikonowe szeleczki zeby ci nie opadlo stanik z sukienka

Gość a ramiączka silikonowe?
do biustonosza? ostatnio widziałam takie fajne z jakimiś delikatnymi a'la diamencikami

Gość też miałam na weselu bez
ramiączek sukienkę i lekko przyszyłam ją do biustonosza i nie opadała :) tylko jak będziesz razem to zszywać to rób tak by tylko delikatnie od spodu dosłownie "chwycić" nitką sukienkę żeby nie było widać szwów :)

Gość kapary
pewnie, że możesz przyszyć stanik do sukienki :) wszyscy tak teraz robią, nawet na pokazach mody, modelki zakładają sukienki już z przyszytymi miseczkami :) druga opcja to silikonowe miseczki, które ładnie przylegają do ciała i się nie obsuwają :)

nie, tylko nie silikonowe ramiączka :o Do sukienki bez ramiączek nie pasuje to i okropnie wygląda :o Byłam na weselu gdzie panna miała właśnie takie ramiączka ozdobione i naprawdę strasznie to wyglądało :o

dzieki za odpowiedzi:) co do tych ramiaczek do biustonosza to jakos sobie tego nie wyobrazam.., tylko ze no wlasnie. jak przyszyje sukienke do biustonosza to opadnie mi to i to :P sama nie wiem. nie da sie tych ramiaczek zaczepic jakos z tylu ?:D zeby nie bylo ich widac? moze stosowalyscie takie metdody ;))

poza tym jaki masz biustonosz? Kup sobie bardotkę, wtedy nie będzie opadał bo jest on specjalny do sukienek bez ramiączek i dobrze się trzyma, zwłaszcza jak obok zapiecia ma paski silikonowe to wtedy nie spada

No wlasnie mam zwykly biustonosz. Nie pomyslalam wczesniej o tej bardotce . Jesli uda mi sie znalezc odpowiednia to kupie, jesli nie to przyszyje stanik do sukienki i juz. Najwyzej bede co chwile poprawiac :]

Gość kapary
są też biustonosze zawiązywane na brzuchu :) ciasno go wiążesz i nie ma prawa opaść :)

Gość convali
dobrze zainwestować w dobry stanik strapless. dzięki odpowiedniemu fasonowi (przeważnie jest to bardotka) , wszytym fiszbinom i wewnętrznym paseczkom silikonowym pomaga bez względu na ruch utrzymać biust. ja kupiłam taki stanik na wyspach, ale widziałam że nipplex ma teraz w swojej ofercie coś podobnego.