Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoxyAvalon

Czy jest szansa że wysoka laska będzie miała małe stopy - to ważne

Polecane posty

Gość RoxyAvalon

Rozmawiam przez neta z dziewczyną, która jest wysoka ma około 180 cm wzrostu. Oczywiście nie przeszkadza to mi, bo sam mam tyle co ona i ona wie o tym i powiedziała mi że może mieć chłopaka równego wzrostem i nie musi być wyższy :) Problem pojawia się w innej kwestii - stopy :( Niebawem chcemy się spotkać i kto wie, może coś więcej z tego wyjdzie. Tylko że ja mam o dziwo bardzo małe stopy - rozmiar 40, w porywach 41 :( A z tego co zauważyłem wysokie dziewczyny potrafią mieć rozmiary czasami nawet i 43 - 44. Obawiam się że ta dziewczyna może mieć większe stopy od moich, ale pocieszam się że przecież są też wysokie dziewczyny co mają rozmiar buta 38 - 39 :) Jak myślicie, jest szansa że będzie miała małe stopy ? :)

Gość jest szansa :)
bo sama mam 175cm wzrostu, a buty w rozmiarze 38

Gość RoxyAvalon
No ale ona ma 180 cm :( A nie raz czytałem tu na kafe jak laski się chwaliły że mają 178 - 180 cm i rozmiary buta 44 - 46 nawet :(

jeżeli będzie miała większą stopę od ciebie, to albo się z tym pogodzisz, albo nie; jeżeli to naprawdę jest takie ważne dla ciebie i nie chcesz rozczarować sie na spotkaniu w realu, to zapytaj jakoś delikatnie o rozmiar;

Gość RoxyAvalon
Bo to takie niemęskie jest i wstyd by mi było że np mam w łóżku dziewczynę na boku, co ma większe stopy :( Zresztą mówią że dziewczyna co ma duże stopy to jest również szeroka i ma głęboką pochwę. A ja mam raczej "średniego" penisa, tzn nie jest mały ale nie ma rewelacji. Mam we wzwodzie ok 16 cm, ale grubość to gdzieś ok 4 cm średnicy czyli dość cienki :( Obawiam się że podczas stosunku z panną co ma dużą stopę może nie być tarcia... poważnie!! :(

Tak sie sklada, ze niedawno dorabialam sobie w obuwniczym i przychodzily rozne klientki, wiec sie sporo naogladalam. To prawda,ze wysokie dziewczyny maja duuuze stopy ale powiem Ci,ze zdarzaly sie wyjatki. Mialam klientki bardzo wysokie ze stopami 38, malo ich bylo ale jednak :) pozdrawiam

Gość RoxyAvalon
No szkoda że tak z tymi stopami się porobiło :( Co druga laska 19-letnia jest w moim wzroście i ma powyżej 40-tki stopę. A potem narzekają że facet ma za małego penisa... No bo logiczne że jak laska jest wysoka i ma wszystko DUŻE to między nogami też będzie miała sporo...

ja cie rozumiem, że nie chcesz zeby twoja dziewczyna miala większe stopy od ciebie; ja mam to samo ze znalezieniem faceta wyższego od siebie, lubię nosić buty na obcasie a głupio bym się czuła gdybym była wyższa; niestety jak powiem, że facet musi być wysoki to od razu obraza, że dyskryminuję niższych,

Gość o kurde brydzia widze ze
jednak urosles 10cm :)

Gość dadadaasdrr
ja mam 175 cm i stope rozmiar 38, a niektore moje kolezanki sa nizsze i maja po 42, wiec to nie jest regula...ale fakt kobieta z rozmiarem powyzej 40, to juz masakra jakas, no ale niestety na to nie ma sie wplywu :)

Gość ja mam tylko 170 cm
a buty 39-40 :(

Gość ja mam 169,5
a buty 38 :)

Gość ja mam tylko 170 cm
a moja siostra ma 175 cm i buty 38, zazdroszczę jej

taka już nasza uroda; moje kolezanki też jedne wyższe, jedne niższe ode mnie, a rozmiar stopy to ja mam najmniejszy

Gość RoxyAvalon
Niestety, na ulicy często widzę pary gdzie facet ma około 169 cm, a laska około 180 cm. Aż mam ochotę powiedzieć tej frajerce: Zostaw tego konusa i choć do mnie :D

Gość RoxyAvalon
Ale nie żeby laska 180 cm leciała na kolesia 170 cm albo niższego!! Tak być nie powinno przecież!!!!

ja tu czegoś nie rozumiem co ma rozmiar buta to człowieka jakim jest:P, ja bym sie martwiła charakterem wybranki i czy będzie ci wierna , ale najwyraźniej musisz dorosnąć

Gość blablableble
wtedy taka laska czuje wyższość i nie chodzi tylko o wzrost :)

Gość jest szansa, mam 170cm wzrostu
rozmiar stopy 37 - 37.5

Gość MCN ,.CM SZ,.CM Z,SCM
JESTES DEBILEM !!!! JAK MASZ TYLKO TAKIE PROBLEMY TO JUZ MI SZKDA PANNY!!! ZENADA!!! :-o

a mój penis mierzy 12 cm

Gość skadi
wysokie osoby maja duze stopy bo inaczej nie trzymalyby rownowagi...dlatego jestes malo zrownowazony i sie tym przejmujesz, haha

Gość Jamjestemja
Ja mam 165cm wzrostu ;] i buta 37 ;) Fajnie byłoby mieć mniejsze, ale wyglądałabym wtedy nieproporcjonalnie :D

widze ze paszczury forumowe z rozmiarem stopy 41 42 juz sie denerwuja;) papa pasztety :D podszywaj sie dalej ,widocznie mialas pecha ze masz wielkie giry

Gość Jamjestemja
W ogóle, to taka dziwna sprawa, bo w sumie czuję się wysoka ;)

Gość Jamjestemja
RoxyAvalon, nie przejmuj się tą stopą ;)

jestem gejem :(

Gość RoxyAvalon
Jem kupę