Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

Czy ja dobrze robie?

Polecane posty

Gość madziag195

Witam mam pewien problem otóż moja siostra wyszła za mąż. Mieszkała z mężem ze mną i moimi rodzicami w domu. Urodziła im się mała córeczka i bylo wszystko ok. Pewnego dnia jak przyszło co do chrzcin moja siostra chciała mnie za chrzestną bo jej bawie dziecko jak jest w szkole duzo sie jej córeczką zajmuje i pomagam i w ogóle jestem siostrą z ktorą mieszka pierwsze dziecko w rodzinie to normalne ze by mi sie ten zaszczyt nalezał on zrobił o to awanture ze w zadnym wypadku ja nie bede ze ktos inny ze musi byc tak jak on chce i na tym zostało. Po paru dniach uroił sobie ze chcieliśmy go otruć padliną haha smiech na sali bo moja mama przygotowala krolika na obiad i mu nie smakował i tak stwierdził szarpał moją mame pobił mojego ojca za to ze niby go chcielismy otruć mnie wtedy nie bylo w domu siostrze wziął obrączke ze sie rozwodzi a na drugi dzien ją przepraszam ze wcale nie chce rozwodu mowil tak bo byl zdenerwowany. Tata zadzwonil na policje jak ziec sie na niego zucił to jak ziec uslyszał ze policja przyjedzie to uciekl do sąsiadów taki bohater?? jak twierdzi ze chcielismy go otruc to czemu nie czekał na policje i nie powiedział tego niech udowodni a nie ucieka no idiota oczywiście juz z nami nie mieszka wyrzucilismy bandyte z domu. teraz on mieszka ze swoimi rodzicami i mam tam dziadka ktory niby jest chory ale do konca w to nie wierze i chce zeby siostra przywiozła córke zeby dziadek prawnuczkę zobaczyl a dziadkowi nic nie powiedzial ze pobił tescia ze chcielismy go niby otruc padlina niech powie mu prawde i teraz siostra mnie prosi zebym ją zawiozła do tego dziadka a ja nie chce z jakiej paki mam kryminaliscie pomagac?? on grozil nam smiercią nie moja wina ze dziadek nie bedzie widział wnuczki po co jego wnuk zrobił taką akcje? mogł pomyslec o konsekwencjach a ja teraz mam jechac do domu bandyty?? mam troche honoru co o tym myslicie mam racje?

Gość madziag195
sorki on ma tam swojego dziadka i che zeby jego dziadek zobaczył wnuczkę przed smiercią bo niby juz taki kiepski jest a przywiez go do nas nie chcą siostra ma przyjechac heh a ja mam ją zawiezc nigdy w zyciu nie bede pomagac bandycie co chcial mi rodziców pozabijać dobrze robie ze nie chce jechac?? szkoda mi tego dziadka ale to nie moja wina ze jego wnuk czyli mój szwagier tak nawywijał

Gość naatalkaaa
Nie jedź, chyba, że z całą rodziną, żeby nie wykręcał żadnych numerów, bo widocznie ma jakieś zaburzenia, bo normalnie nikt nie reaguje w ten sposób. Współczuje Twojej siostrze.