Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina przestraszona

Czy mam wierzyc w ten horoskop?

Polecane posty

dzis rano przeczytalam w pytaniu na sniadanie horoskom i pisalo: romantyczne wypady i podroze odłóż na kilkanascie dni pozniej ale nie pisalo z jakiego powodu. a jutro jade w gory z mezem i mam watpliwosci:(( troche mnie to przestraszylo zo wy byscie zrobili?

Gość la:)
jasne, moge jechac za Ciebie ;) a tak poważnie, kobito wyluzuj, nie wierz w głupoty i baw sie dobrze

Gość luliczkaaaaaa
chyba nie wierzysz w takie głupoty;/ przecież oni wszystko piszą tam ogólnie żeby zgadzała się jak najwięcej np rakom. A jak pisze uważaj na finanse? Przecież to może dotyczyć wszystkiego. Kredytu, jakiegokolwiek nowego zakupu, rachunków, życia, kradzieży. No to ja się nie dziwię, że potem się horoskopy spełniają. Wychodzę z założenia, że co ma być to bedzie i nie wierzę by gwiazdy miały na to wpływ:D

no tak a jak cos sie stanie jakis wypadek albo cosc caly dzien o tym mysle:( pewnie histeryczka jestem

Gość la:)
czy Ty myślisz, że jak w pytaniu na śniadanie tak napisali to wszyscy spod znaku dajmy na to byka będą mieć wypadek, bądź jakieś problemy na romantycznych wypadach? :D daj spokój i nie czytaj takich bzdur

mam nadzieje ze nic sie nie stanie! niby nie wieze ale wiecie

Gość opoioasdk
nie wierz w to