Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokainna

Czy facet wybaczy coś takiego?

Polecane posty

Gość Kokainna

Okłamałam go,ze jestem w ciązy :o czy mi to wybaczy?

Gość gwoli wyjasnienia...
ucieszy sie i wybaczy, albo bedzie myslal ze usunelas po kryjomu...a to juz gorzej z wybaczeniem

Gość Kokainna
ale ja mu powiedzialam,ze zadnej ciazy nie bylo,ze byl to niesmaczny żart :o

Gość mi by szybko nie przeszło po
taki cudownym żarcie

Gość Swoj ziomek
ja bym Cię zostawił za głupie ściemy.

Gość Kokainna
Tylko,że On tez nie był w porzadku wobec mnie...ale fakt ja chyba przesadziłam z tym kłamstwem :o

Gość zalezy od faceta
jesli jestes dla niego ważna mimo wszystko,to z czasem ci wybaczy i zapomni,ale na to potrzeba czasu

Gość CCC ...
takiego numeru sie nie zapomina. może wybaczyc ale zawsze bedzie czujny. moze odplacic podobnym żartem a może to nie będzie żart. nie będziesz nigdy pewna.

Gość Kokainna
zrobiłam to w odwecie za jego kłamstwa,wiem ze przesadziłam,ale miałam juz dosyc Jego bawienia sie...

Gość inbox(1)
a ucieszyl sie, ze bedzie ojcem czy nie bardzo?

Gość Kokainna
gdy mu powiedzialam,to nawet sie ucieszył, chcial isc ze mna do lekarza itd,mowil,ze wszystko sie jakos ułozy....ale po jakims czasie mu nagle przeszlo i stwierdzil,ze dziecka miec nie moze,wiec przynajmniej dzieki temu poznalam jaka jest prawda,i ze nic dla niego nie znacze.

Gość Kokainna
ludzkie relacje nigdy nie sa łatwe

Gość haselnusse
nie wiem co ci powiedziec,niech faceci zabiora glos...

Gość czerwona rozyczkaaa
to po co Ci jego wybaczenie skoro dowiedzialas sie ze ma w dumie Ciebie, a jakbys zaszla w ciaze to albo by Cie zostawil albo kazal usunac dziecko. sory chcialas to masz.

Gość czerwona rozyczkaaa
ma w dupie*

Gość hbuihnbuio
ja tak zrobiłam 15 lat temu i miałam pewnosć że mnie nie zostawi:) jak by co dzis mamy 2 cory i jest ok.:)

Gość kozaczyna69
cześć :) mam dla was ciekawą dosyć informację (może komuś pomoże) na temat kursów uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja ukończyłem tam kurs dla facetów o nazwie Alpha Male i w końcu wiem, jak zdobyć kobietę, co robić, a czego unikać, ich natura w końcu nie jest dla mnie żadną tajemnicą. Do kursu byłem totalnym ciamajdą i żadnej kobiety nie mogłem zdobyć, a kurs i osoby, które go prowadziły naprawdę zdziałały w tej kwestii cuda ;) polecam więc serdecznie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość Kokainna
To nie takie wszystko oczywiste, on na poczatku chcial dziecka ucieszyl sie,ale kazalam mu spadac (zeby sie na nim zemscic)...i potem jak sie nasze relacje spieprzyly to powiedzialam mu,ze to z ciażą to nieprawda. A on mi powiedzial,ze jak chce z nim byc to nie w taki sposob, ize chce dać mi szanse...ale ja sie teraz zastanawiam co zrobic,czy sprobowac ponownie zbudowac z nim zwiazek??? :o

Gość pelnia słońca
po co chcesz budować związek z kimś kto cię okłamuje albo się dogadacie albo astalavista

Gość Kokainna
No własnie tez mam mnostwo takich rozterek...czasem mam momenty,ze wierze,ze wszystko sie uloży,a czasem jak sobie przypomne niektore jego zachowania to mam ochote wbić mu nóż w szyje :o

Gość a po co mówic
takie głupoty to nie najlepiej o tobie świadczy, facet pomyśli że chcesz go złapać na ciąże i ucieknie i dobrze zrobi

Gość Kokainna
nie chcialam i nie chce go na nic złapac, i on dobrze o tym wie, przeprosił mnie za swoje zachownanie i powiedzial,ze mam przestac widziec wszystko w czarnych barwach, bo on taki nie jest...:o

Gość dobre dobre dobre
cos sciemniasz bo to co piszesz kupy sie nie trzyma

Gość Kokainna
nie sciemniam,tylko gdyby wszystko po kolei tutaj opisac co mialo miejsce, to naprawde wyszedlby elaborat