Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna bez chłopaka

co jest źle?: ładna bez chłopaka

Polecane posty

Gość ładna bez chłopaka

Co mogę robić źle że ściągam do siebie tylko beznadziejnych facetów?? Mam 19 lat, wydaje mi się że jestem raczej ładna. Mam włosy troche w nieładzie i ubieram sie raczej normalnie. Nie jestem jakaś chudzina, ale figurę chyba mam. Wzrost 167, waga 62, cycki 96(75D), talia 74, biodra 99, Chyba jestem napaloną dziewicą, nie spałam z nikim, ale onanizuje się często (lubię to uczucie ;-) Nie mam chłopaka, chyba jestem nieśmiała bo nie podrywam. Nie mam odwagi żebyz kimś zatanczyć. Zwracają na mnie uwagę faceci typowe ciapy, którzy są tchórzliwi i oczekują od dziewczyny że wysłucha problemy, zaopiekuje się i pochwali.

Przeczytaj to co napisałaś i podkreśl sobie wszystki chyba, raczej itp. i spróbuj wysnuć z tego jakieś wnioski.

Gość Pokaż
Pokaż nam swoje zdjęcie to ocenimy czy jesteś ładna :D

Gość Jarek K
ja cie biore

Gość Szymuś
Swój do swego ciągnie.

Gość ładna bez chłopaka
Chyba jestem desperatką :) Pisze tyle razy chyba, raczej itp, bo nie jestem pewna tego wszystkiego i nie mam pewności siebie

Gość ładna bez chłopaka
Może powinnam iść na jakąkolwiek dyskotekę, schlać się, iść do kibla i dac się wyruchac Ale pewnei nie zdobyłabym sie na to

Gość Szymuś
Moja sąsiadka mnie pytała, czy jej nie wyrucham ale jej odmówiłem. Bo ma dzieciaka i męża, chociaż dopiero 20 czy tam 21 lat. A dzieciak to już prawie 3 lata.