paris:-) 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 FSH 8.42mIU/ml. LH 12.16mIU/ml Faza folikularna co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 bardzo proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szukająca wsparcia :) Napisano Kwiecień 29, 2011 Nie masz podanych norm przy wynikach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szukająca wsparcia :) Napisano Kwiecień 29, 2011 Ja FSH miałam 11,02 przy normie 13,00 a LH miałam 13,1 przy normie 18,00 w fazie follikularnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 i co Ci lekarz powiedział na to? ja jeszcze nie byłam dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 http://wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych poczytaj to co w tym linku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 a jeszcze jest wazny stosunek lh:fsh poczytaj na tej stronce jest super jesli chodzi o badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach