Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrest2008

powazny problem prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość agrest2008

nie wiem co robic pomozcie!!! dzis gdy kucalem poczulem dziwna przestrzen na dole z tylu, naprawde dziwna!!! w celu sprawdzenia tego wzialem lustro i spojrzalem w drugie, zauwazylem ze DUPA MI PEKLA!!! NA 2 CZESCI!!!!!! Co teraz? czy inne czesci ciala tez beda pekac? to jakas choroba? prosze o pilna pomoc dzwonilem do lekarza rodzinnego ale on nie chcial nic na ten temat powiedziec, boje sie ze to cos powaznego, byl przerazony!!!!! i milczal!!! prosze o potraktowanie tego powaznie, nie jestem kawalarzem Janusz

Poważnie czy to taka dobra ściema?? Jakos ciężko mi to sobie wyobrazić........

Gość rgrgrgrgergrdfdsfdsfds
To teraz będziesz mógł dostawać po dwa kopy na szczęście :D

Gość agrest2008
przeciez bym nie zartowal!!!! w dodatku jak wkladam palec to jakies takie cieple jest dziwne

Gość cieciu jeden
pękła Ci nie dupa tylko odbyt, a fachowo to się nazywa "szczelina odbytu". Wal nie do konowała tylko do proktologa. Skierowanie musi być od rodzinnego/pierwszego kontaktu, czyli od konowała..

Gość cieciu jeden
żadnego palca tam nie wkładaj, bo zainfekujesz dupę i może zrakowacieć. Rób nasiadówki w letnim wywarze z kory dębu i zastosuj proctoglyvenol w czopkach i maści. Ale niech to obejrzy najpierw proktolog, bo, przypuszczalnie będzie potrzebne szycie.

Gość dla ciecia
Jest na wokandzie t. Szczelina odbytu, znajdź i poczytaj. Oto cytaty: 30.10.2006] 17:41 [zgłoś do usunięcia] Ewaa22 Ja choruje na to We wrześniu odważyłam sięiść do lekarza i smarowałam odbyt Nitrocardem i piłam parafinępłynną. noi kontrola mięśni-zero napinania, ograniczenie stresu i napięcia, poza tym hmmm rozciąganie odbytu pod prysznicem... Noi przeszło mi szybko nawet, stosowałam jeszce wymienione preparaty ale raz dziennie np... Noi niestety od paru dni znowu odczuwam dolegliwości i zauwałyłam w lusterku (nagimnastykowałam sietrochę) że znów mam jakąśszczelinętlko z innej strony. Fuck.. Ale stosuje to co mi wtedy przepisał i rozluźniam mięśnie by krew dobrze krążyła. I takie leczenie przynosi skutek ale jak zapomnęna jakiśczas o rozluźnieniu, długo siedzęitp (mam niskie ciśnienie=słabe krązenie) to właśnie to wraca Zobaczymy jak to dalej będzie. Wiem ze problem tkwi we mnie w mojej nerwowości i ciągłym spięciu plus mało ruchu. 18:09 [zgłoś do usunięcia] jaccenty Ja leczę się obecnie Dylatatorem pod okiem lekarza, mam nawrót - napiszcie mi maila, jak się leczyliście

Gość dla ciecia
Rownolegle z leczeniem zastosuj terapię Gersona i terapię ruchem. Terapię Gersona znajdziesz w necie pod tym hasłem, a terapię ruchem pod hasłem "Vademecum zdrowia- jak żyć..."

Gość Agreście....
agrest2008 przeciez bym nie zartowal!!!! w dodatku jak wkladam palec to jakies takie cieple jest dziwne ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Drogi Agreście, masz tak otępione receptory czuciowe, że nie wyczuwasz nawet ciepłego gówna? Trza było taki palec podstawić pod nos, wtedy byś poczuł i ciepełko i smrodek. Chłopie z jakiej choinki ty się urwałeś? Ile Ty masz lat i do której klasy potstawufki Ty chodzisz?