Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inez_666

jak zgwałcić faceta?

Polecane posty

Oczywiście za jego przyzwoleniem i na jego własne życzenie :) Na pewno wchodzi w grę zasłonięcie oczu i związanie rąk. Problem jest w doborze pozycji... mój facet niestety nie dojdzie w pozycji na jeźdźca a najbardziej lubi od tylu... :( Macie jakieś pomysly jak go zdominowac? :P Proszę o poważne odpowiedzi :) Z takim zyczeniem kobiety byloby latwiej ;) Moze cos podpowiecie? :)

Gość yyyyanko
brutalnosc - duuuuzo brutalnosci - szybko dojdzie w kazdej pozycji

Gość WIELKIEGO CZARNEGO STRAP-ONa
WAZELINA I WIO KONIKU !!!!!!!!!! :D :classic_cool:

co do gry wstepnej nie mam pytan czy watpliwosci jak zaaranzowac sytuacje ;) juz wiele razy zastanawialam sie nad pozycja i tu tkwi jednak problem nadal :) ja naprawde z checia spelnie jego zyczenie... tylko jak? :)

Gość w takim razie kobiety sa
gejami ? dlaczego heteryk nie moze uprawiac analu ? w sumie dupa jest od srania i kobity tez nie powinny tego robic ...

nie to mialam na mysli, nie wchodzi w gre wkladanie mojemu facetowi w odbyt wibratorow czy sztucznych penisow... "gwalt" ma byc elementem zabawy a nie zdominowania go na sile

czyli jesteś homisiem ? od homoseksualistów ? :O po chooja taka zabawa?

Gość mareckios
sex nalny wykonywany przez kobiete nie ma nic wspolnego z sexem gejowskim

Gość mareckios
A jezeli chcesz go zdominowac to musisz mu pokazac ze nim rzadzisz dac mu swoje stopy do wylizania moze wystawic pupe w jego kierunku i powiedziec liz ja ;)Jest wiele form dominacjii i gwaltow ;)

widze ze jednak nikt z was nie jest w stanie udzielic podpowiedzi co do tematu... chodzilo mi o dobor pozycji, a nie dyskusje ogolna na temat seksu

Gość byłysmerf
a nie lepiej poprosić kolegę żeby mu zajechał od tyłu?:)

Gość tgf
Coś ciekawego-może i chańba dla sukienkowych ,świetych byków.A tu działalnośc Kościoła katolickiego na innej "działce" :"Kradzione dzieci. 200 tysięcy kradzionych dzieci w Hiszpanii. Władze świeckie i Kościół sprzedawały kradzione dzieci. Zaczęło się w latach 40-tych XXw. jako zemsta na republikanach i komunistach ale proceder trwał jeszcze w latach 90-tych! Bezkarność gwarantowało to, że kupującymi dzieci byli ludzie majętni, a oszukiwanymi - kobiety biedne, zagubione i wykorzystane. Prawdziwe matki okłamywano, że ich niemowlęta zmarły, ciał nie okazywano, wydawano fałszywe świadectwa zgonu. Skandal mówi zatem więcej o samym społeczeństwie i ludziach niż o opartym na ideologicznej i policyjnej przemocy ustroju dyktatury. Zarazem jednak demaskuje moralność ludzi Kościoła katolickiego, którzy przez wiele dziesięcioleci zarządzali szpitalami i klinikami położniczymi i których udział w tym procederze był powszechny. "

Gość githyankiasda
Zgwalcic go? Zeby poczul sie zgwalcony, to musisz, jak juz pisal o tym mareckios, sprawic, aby poczul sie ponizony i wykorzystany. Zwykly seks na jezdzca, jaki planowalas wczesniej, do tego nie wystarczy. Proponowalbym zwiazac go nago w pozycji lezacej, najlepiej na lozku albo jakims wygodnym fotelu, tak, zeby nie mogl uwolnic rak. W ten sposob bedziesz miala do niego latwy dostep. Co z nim zrobisz w nastepnej kolejnosci - zalezy juz tylko od Ciebie. Podaje kilka przykladow: - mozesz ocierac sie o niego sutkami, dawkujac mu ten dotyk w taki sposob, zeby chcial je poczuc w szerszym zakresie, ale nie dopuszczajac do tego; pod koniec, gdyby juz nie wytrzymywal lub gdybys miala na to ochote, moglabys wlozyc mu je do ust i rozkazac, aby je ssal wedlug twojego upodobania - mozesz zmusic go do seksu oralnego z Toba, siadajac na nim okrakiem (nie jest to niebezpieczne, tylko trzeba to zrobic z wyczuciem i zostawic troche miejsca, zeby mogl oddychac) - mozesz bawic sie jego przyrodzeniem, oralnie i manualnie, nie dopuszczajac go do osiagniecia orgazmu - plus oczywiscie seks na jezdzca Jezeli jestes niesmiala, mozesz zalozyc mu opaske na oczy.

Gość mareckios
Bravo popieram ta wypowiedz nareszcie ktos kto wie ze to wszystko polega na domnacjii nie na gwalcie tylko na dawkowaniu przyjemnosci bardzo fajna rzecz a z twoich stopek napewno sie ucieszy kazdy facet lubi kobiece stopy tylko czesto sie do tego nie przyznaje.Lizanko dupci czy tez facesitting to bardzo podniecajace i dominijace sprawy nie wiem ale czesto tez fantazjami meszczyzny jest piss czyli mozesz uronic mu kropelke do ust zobaczysz bedzie zadowolony ;)

Gość mareckios
No i samo to ze ukucniesz nad nim doprowadzi go niesamowitego podniecenia.Nie wspomne juz o wulgarnych tekstach.

Gość do Derlinger
masz doswiadczenie ? normalnie boje sie ciebie :D :classic_cool:

Gość Derlinger
ktoś usunął mój post co do licha

Gość zdfas
up