Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziaddek

gdyby nie seks kobiety nie bylyby potrzebne facetom

Polecane posty

Gość dziaddek

taka prawda

Gość dziaddek
do gotowania sluzy pizza

Gość sasdgh
faceci fcale są nie potrzebni kobietom do seksu :))

Chooy! gdyby nie seks, faceci nie byliby potrzebni kobietom Kobiety nie stworzyłyby cywilizacji i wzajemnie by się pozabijały, co by zakończyło ludzkość. Nie wspomnę, że nie miałby ich kto utrzymywać, Kobieta szef by je wykorzyustywała i atmosfera w pracy byłaby bardziej zabójcza niż powietrze morowe.

dziaddek do gotowania sluzy pizza A jak się gotuje w pizzy? Tobie kobieta jest potrzebna, bo umarłbyś z głodu :D

Gość dziaddek
mezczyzni sa uwazani za lepszych kucharzy a co to za problem zrobic sobie obiad

Gość helaadela
a kto stworzył cywilizacje ? może faceci ? gdzie tak pisze :D jak by kobiety były same to by sie nie biły bo nie miałyby koło siebie wkorwiającego elementu :D

Gość gfgfgfgf
a mamusia nie byla Ci potrzebna? nie przewijała ci dupki,nie karmiła? :P a co,moze sie z nia ruchałeś?? poza tym nie pochlebiaj tak sobie - nie jestesmy dla was,ja jestem potrzebna samej sobie :classic_cool:

Gość gfgfgfgf
wzajemnie by sie pozabijały..no jak na razie to faceci zabijaja sie nawzajem w wojnach :O:O:O

helaadela a kto stworzył cywilizacje ? może faceci ? gdzie tak pisze jak by kobiety były same to by sie nie biły bo nie miałyby koło siebie wkorwiającego elementu Najbardziej wkurwiającym elementem dla kobiety jest druga kobieta. Kobiety to najbardziej wredne i fałszywe stworzenia na świecie. NIe ma przyjaźni wśród kobiet.

Gość nie mam pojęcia
To oczywiste przecież, choć więzi społeczne też istnieją. Kiedyś, gdy nie miałam pojęcia na czym polega istnienie, myślałam, że gdyby ludzie nie umierali, ani się nie rodzili, to ci, którzy są, żyliby wiecznie i każdy byłby szczęśliwy. Wtedy róznica płci nie byłaby koniecznością.:)

nie wszystkie kobiety radza sobie bez faceta... nie wszystkie potrafia byc samodzielne i zaradne wiec . i tak samo z facetami...nie kazdy potrafi gotowac, prac etc . moze i mozna sie tego nauczyc....ale sa takie przypadki gdzie facet ma dwie lewe do takich rzeczy

Gość pniim
I vice versa :D choc ostatnio wiele kobiet woli dobry wibrator niz faceta, czesto byle jakiego