Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaaa

Panienski-co na prezent?? :/

Polecane posty

Gość malaaaaaaaa

Kolezanka ma wieczor panienski, z tego co mi wiadomo na takie imrezy kupuje sie 'glupie' prezenty, moze miktos doradzic co takiego mozna kupic???

Gość malaaaaaaaa
???????

Gość małamałam:)
mozesz kupic zel do intymnego masazu albo pojsc do sex shopu i wybrac jakis fajny gadzet typu jakies mydelko w ksztalcie penisa pejczyk wibrator albo sexi bielizne duzo jest pomyslow zalezy czy prezent kupujesz sama czy sie skladacie z innymi dziewczynkami

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy
zrzucic sie z dziewczynami i kupic duzo skapych majtek

Wiesz to zależy jaki stosunek ma PM to gadżetów "zboczonych" .Mnie np wibrator by rozbawił,a nóz by się kiedyś przydał :D:P A inna się nadąsa. Ja jestem bardziej za praktycznymi prezentami :) Ja od swoich dziewczyn dostałam pakiet do studia urody - makijaż,fryzier oraz masaż.Super sprawa!!!!! U mojej szwagierki zostało przegłosowane że będą prezent "dla jaj" więc dostała wibrator,włochate kajdanki,strój pielęgniarki oraz dla równowagi książkę kucharską oraz wałek.

Gość truskawkowapolewa
Nie każdy przepada za "głupimi" prezentami. Dlatego ja uważam, że najlepiej jest podarować coś kobiecego i przydatnego. Ja niedługo idę na wieczór panieński i zamierzam podarować koleżance ładny komplet bielizny. Mam już nawet upatrzony jeden model na nipplex.pl Można do tego dodać jeszcze jakiś pachnący balsam do ciała.

my ostatnio ufundowlysmy kolezance pakiet spa - mogla sobie wybrac kilka zabiegow z calej listy poprzednio to byla sexi bielizna ale nie wiem czy to byl bardziej prezent dla niej czy dla jej narzeczonego ;)

poszukaj na allegro - tam jest kategoria dziwactwa lub w erotycznych - na pewno cos bedzie

Gość gość
Ja oprócz standardowych zboczonych prezentów zamówiłabym fotobudkę. Przed fotografem ludzie się tak nie "otwierają" jak to ma miejsce przy fotobudce. Fotobudki robią furrorę na każdych imprezach i dodatkowo jest wspaniała pamiątka. Ja osobiście polecam Fotobudka Pstryk Pstryk www.facebook.com/fotobudka.PstrykPstryk www.fotobudkapstrykpstryk.pl