Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hernan

Dlaczego sporo dziewczyn jest takich??

Polecane posty

Od dłuższego czasu poszukuję miłości przez internet. Jednak ostatnio to dość często miały miejsce takie sytuacje że gdy zagadałem do dziewczyny, którą sobie upatrzyłem (na fotce lub na portalu randkowym) to nie ma żadnej reakcji z jej strony. Dlatego muszę zwrócić się tutaj do dziewczyn- dlaczego takie jesteście? Czy nie uważacie że jeśli nawet nie chcecie nawiązać tej znajomości to wypada przynajmniej to powiedzieć? Bo w przeciwnym wypadku to jest po prostu zabawa czyimiś uczuciami. A może po prostu Wam wogóle nie zależy na miłości? Proponuję więc przemyśleć swoje postępowanie. P.S. Jesli którąś dziewczynę tym urazaiłem to przepraszam bo pewnie nie wszystkie dziewczyny takie są.

Gość Hernan
Czy znajdzie się ktoś kto będzie potrafił to wyjaśnić??

Gość lil_
o jakich uczuciach przez net Ty mówisz. fotka to nie jest typowo randkowy portal, więc sie nie dziw. no chyba, że sie mylę co do tej fotki

Gość dziewczyna x factor
czasem brak odpowiedzi jest odpowiedzia

Gość czarnaczapka
ja nigdy nie odpisuje facetow ktorzy na pierwszy rzut oka mi na pewno nie odpowiadaja. nie sadze zeby ktokolwiek mial obowiazek odpisywania na cokolwiek. bo niby z jakiej racji? owszem uwazam ze moze wypada cos napisac, ze nie jestesmy zainteresowani ale to po dluzszej wymianie wiadomosci uwazam ze pisanie ludziom "nie jestem zainteresowana toba bo jetses brzydki/niski/niewyktszalcony/blondynem" itd nic nie wnosi . powiedzialabym ze to jest niemile wlasnie

Gość czarnaczapka
no wlasnie, brak odpowiedzi jest tez odpowiedzia, tylko bez jakichs chamskich tekstow dotyczacych braku akceptacji i odrzucenia