Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudnybogacz

czy jest tu ktos kogo nudi zarabianie duzych pieniedzy???

Polecane posty

Gość nudnybogacz

no i jak? jest ktos kto zarabia duzo i ma juz tego dosc?

Gość ile mam ci tłumaczyć
jennifer, że 10 zł za loda z połykiem to nie jest duży pieniądz? nigdy się nie nauczysz

Gość nudnybogacz
to ile zarabiasz jenifer?10k+ 30k+ 100k+ miesiecznie?

Gość cdloif
jennifer piekne naklejki na drzwiach w mieszkaniu osoby, ktora zarabia 50 tysi :P

Gość iwona_77
Już ponownie błagam o pomoc ludzi życzliwych. POMÓŻCIE!!! To jest chyba ostatnia moja gorąca prośba, bo niedługo odetną mi prąd, internet za niezapłacone rachunki. A powiedzcie jak mam płacić, jeżeli na chleb mi brakuje, dzieci chodzą w starych ciuchach, zniszczonych i za małych butach, wstydzą się rówieśników, a ja jestem bezradna... Podejmuję dorywcze prace, ale są to małopłatne i sporadyczne zajęcia. Dlatego też kieruję do Was mój głos rozpaczy..! Proszę, wesprzyjcie mnie, na pewno w prawie 40milionowym państwie są osoby, dla których 20, 50 czy 100zł to nie jest duża suma, a mnie ratuje to życie. Naprawdę, bo już miałam rózne czarne myśli, ale powstrzymuje mnie przed tym troska o dzieci. PROSZĘ, BŁAGAM! to nie jest żadne naciąganie, ja naprawdę jestem w krytycznej sytuacji. Wpłaćcie KOCHANI kto ile może na konto w POLBANKU nr 59234000090690103000010984 Z góry serdecznie dziękuję! Może dobrzy, obcy ludzie mi pomogą, bo na rodzinę nie mogę liczyć....

Gość nudnybogacz
u mnie jest troche wiecej i mam juz dosyc...na co ta kase mozna wydawac????przeciez zycia drastycznie nie zmienie.

Gość cdloif
i co jeszcze nam powiesz jenny?:P

nudnybogacz my sie dopiero dorabiamy ale myśle ze jak chatke postawimy to wycieczki wycieczki i jeszcze raz wycieczki chociaz i tak pewnie wycieczki się nudzą jak za często ale ja wychodze z założenia lepiej kase mieć niż jej nie mieć hehehe

Gość nudnybogacz
naprawde nie ma bogaczy???

Gość jądro na patyku
jeny a ty zarabiasz czy tylko twój facet?

Gość nudnybogacz
i wszytko jasne... to co mialo znaczyc: a mąż mi nigdy nie powie że poleciałam na kasę ???

Gość Vartam rd
bo złapała go na dziecko

Gość nudnybogacz
to uwazaj zeby nie zaczal cie szybko zdradzac... to raczej standart przy takich zarobkach, szczegolnie jak mieszkacie w duzym miescie. a tak btw to co ty robisz?

zajmuję się dzieckiem,studiuję zaocznie dla rozrywki;) .Mąż nigdy nie był za babami pozatym tak jak mówie jeszcze się nie zdążyliśmy znudzić kasą żeby nam odpierd... narazie mamy duzy niedosyt a wymagania rosną

Haha dżeni, a fundamenty to ci pewnie jakieś lewe wylewają ;) Rozsypią się ściany po kilku latach (wiem bo widziałam jak robią nasi inżynierowie) Mieszają najtańsze kruszywo, a wy bulicie jak za złoto :D

Gość nudnybogacz
a w jakiej dziedzinie maz tak przyzwoicie zarabia?

no chyba żartujesz ,że napiszę na kafę prawdę;) ludzie szukają pomysłu na biznes,bieda w polsce że aż huczy a ja wam będę pomysły podsuwać może głupia jestem ale nie jebnięta;)

Gość nudnybogacz
to sciema w takim razie. moze i masz meza i dziecko ale widocznie co wam sie nie wiedzie... branza kotus to nie podsuwanie pomyslow...it, medycyna, finanse...

nudnybogacz mąż nie kazał mówić więc nie mówię a sram n a to czy mi ktoś wierzy ,ja piszę prawdę a jak ktoś nie wierzy to jego sprawa hehe ...