Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudnybogacz

czy jest tu ktos kogo nudi zarabianie duzych pieniedzy???

Polecane posty

Gość nudnybogacz
zreszta jesli zaraba 50tys miesiecznie to czemu czekaliscie 2 lata z budowa domu??? za milion to mozna juz cos od reki kupic.

Gość nudnybogacz
jesli to prawda i nie kazal mowic to znaczy ze biznes krokookresowy.

Gość nudnybogacz
na tyle tepy nie jestem zeby splacac kredyty :) chyba ze bank was oszukal na procencie :) skoro tak jest to jeszcze nie zasmakowaliscie bogatego zycia dlatego ci nie nudne.

nudnybogacz mozliwe ale do konca roku skonczymy budowe i jazda na wakacje:) chyba ze cos sie popsuję w interesach ale na to ja już wplywu nie mam

Gość nudnybogacz
a gdzie na te wakacje?

Gość nudnybogacz
nudno to mi jest i wolalbym do takiego momenu nigdy w zyciu ni dojsc ale tak juz jest i trzeba z tym zyc. a oddawac ie bede...az taki naiwny to nie jestem

ja się cieszę i macie rację że jesteśmy dorobkiewiczami bo jak ktoś zarabia taką kasę od zawsze to go to nie cieszy ,,, dla niego to jest tak oczywiste .. a dla nas to radość ,że możemy sobie pozwolić na wiele rzeczy ,fajnie jest isc po sklepie i nie patrzeć na ceny

Gość nudnybogacz
nie rozumiecie ja bym wolal byc normalny, zarabia normalnie, zalozmy 10k miesiecznie teraz to tylko problem z ta kasa...zeby nawet komus pomoc to trzeba sie niezle nameczyc

Lol, trzymajcie mnie bo pieprznę :o Wg. ciebie normalna płaca to 10 k? Mój znajomy zarabia 1500 zł w banku, przestał wychodzić z domu, ma początki depresji, to jest "normalna" płaca w tym zajebanym kraju, a nie 10k oderwany od rzeczywistości przygłupie :o

Gość nudnybogacz
czy boli cie ze uwazam ze 10k to jest w miare normalna placa? to jest powod zeby nazyac mnie przyglupem??? wlasnie o to mi chodzi, czlowiek zarabia troche wiecej bo znalazl sie w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie i jest na dodatek troche kumaty to w naszym pieknym kraju trzeba go wyzywac od przyglupow wiem ze wiele osob zarabia duzo ponizej sredniej krajowej ale czesto nie robia nic zeby temu pomoc, a druga polowa robi wiecej na czarno a na papierku to niby bieda

Gość nudnybogacz
dobra spadam, o jutro tez trzeba isc do roboty... :(

"czy boli cie ze uwazam ze 10k to jest w miare normalna placa? to jest powod zeby nazyac mnie przyglupem???" Uważać to ty sobie możesz, dla nie liczą się fakty, a nie twoje "uważam, że..." "wlasnie o to mi chodzi, czlowiek zarabia troche wiecej bo znalazl sie w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie i jest na dodatek troche kumaty to w naszym pieknym kraju trzeba go wyzywac od przyglupow" Gratuluje zezowatego szczęścia "wiem ze wiele osob zarabia duzo ponizej sredniej krajowej ale czesto nie robia nic zeby temu pomoc, a druga polowa robi wiecej na czarno a na papierku to niby bieda" Nic nie robią? a co mają zrobić? Nie masz znajomości, nie masz kasy na przeprowadzkę do większego miesta, jesteś skończony, a za co ma się ktoś przeprowadzić jak zarabia 1500 zł? Nawet kredytu nie dostanie. Pozatym na czarno zarobisz niewiele więcej niż na legalu, chyba, że robisz 16 h /dobę to będziesz mieć tą średnią krajową: piękne 3,500 zł :o

Gość długo forsa sie nie nacieszy
:D

Gość rok- dwa lata
i koniec