Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssylv

problem z zonka

Polecane posty

a ja mam problem z zona, moja zona , od 11 juz lat, jest poprostu oziebla, nawet na buziaka sie nie wysili, a jak nazekam na brak romantycznych chwil to "co mamy siedziec i sie za rece trzymac?" no fajnie by bylo - mysle, troche cyniczne ... na dodatek zaczelo sie jej powodzic w pracy, awansowala, wiec zaczely sie kontakty z menagerstwem, po drugiej nocy nie w domu - gdzies na "drinku" zrobilem awanture i mysle o rozwodzie, dodam ze mamy 2 letnia coreczke, pare lat temu odkrylem iz mnie zdradzila i oszukiwala z kolega, za co przepraszala, zapewnia iz nigdy wiecej nic takiego by nie zrobila, to tylko drink, goscia znalem od lat, w walentynki gdy powiedzialem ze ma se wybic z glowy nocke na drinku to strzelila focha na tydzien dodam ze mnie to poprostu wkurza za urodzenie coreczki dostala auto, mamy dom, dobre prace, dzieki moim staraniom. nie wierze jej, co moze ja zabolec? zapiera sie ze nigdy juz by nie zrobila czegos takiego...

Gość lipa1234
ONA POPROSTU CIE NIE KOCHA COS WYGASLO MIEDZY WAMI.A SAMOCHOD? USKRZYDLILES JA ZNOWU.

No dobrze!...a co TY zrobiles , zeby ocieplic wasze stosunki ....jak ?ty okazujesz jej milosc?? Kiedy byly kwiaty i wyznanie Twoich uczuc do zony? Samochod ha ha ha...czy mam rozumiec ze kupujesz uczucia zony?? Wiesz co ? zastanawiam sie.... ile razy jej go wypomniales? Moja rada! zacznij od siebie!! jezeli nie bedziesz widzial odzewu....no trodno...rozejdzcie sie.....

Gość ssyIv
ale za to robi mi zaje.bistego loda z połykiem