Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

dla pan lubiacych GRUBE KUTASY

Polecane posty

Gość Maryjetta.
Z checia bym sie umowila ale nie mieszkam w pl

Maryjetta - napisz na maila lub na skype, zobaczymy co da sie zrobic... a fotke wrzuce, czemu nie? dajcie tylko znac gdzie najlepiej uploadowac :>

Gość Maryjetta.
O masakra! Chcialabym zeby takie cos mnie rozerwalo. Nie wychodzilabym z lozka

Gość ile masz centymetrow w obwo-
-dzie?

to masz tak normalnie z konkretnym plusem ale i tak barzo fajnie:) choc moj facet tuz przy jajkach ma 18, mam wrazenie jakby mi butelke wciskal:)

zmierzylem przy jajkach - jest 17, czyli Twoj facet jest lepszy :) no ale ksztalt tez jest wazny. a glowka, tak jak napisalem - pracuje :D raz jest wieksza a raz mniejsza, tutaj akurat wyszla mniejsza no i ujecie od dolu.... generalnie jestem z niego zadowolony

i slusznie) masz z czego byc zadowolony jestes szczesliwym posiadaczem niezbywalnego atutu:) jezeli jeszcze do tego masz ciekawa aparycje rznij laski i nie ogladaj sie za siebie

a na dlugosc ile masz?

'ciekawa aparycja' to juz kwestia gustu, napisze tylko ze jak na swoj wiek (25 l.) wygladam mlodo, niektore kobiety to lubia, inne wrecz przeciwnie. widze ze masz otwarty umysl, chetnie pogadalbym z Toba lub popisal za posrednictwem maila. jesli masz czas/ ochote, odezwij sie prosze, namiary powyzej. co do rzniecia lasek - bardzo konkretny pomysl chodzi mi po glowie, niestety, realizacja moze byc bardzo trudna :>

Gość don kichot z manci
kutasem sie nie mysli.Do kutasa trzeba miec wyobraznie,i praktyke:)

Gość giniaminia
Mnie byś sprawił ból, dla mnie atutem jest mały obwód bo jestem ciasna.

giniaminia to kolejny dowod na to ze nie w rozmiarach sila :) ale z drugiej strony wiem, ze wiekszosc kobiet lubi przynajmniej popatrzec na konkretnego (ale nie olbrzymiego) kutasa. a faceci lubia patrzec, gdy taka pala znika w buzi... :)

Gość don kichot z manci
tomek masz racje,wiekszosc lubi tylko patrzec.Niestety ogladac lubia duze,grube,tylko jak przychodzi do konkretow zmywaja sie do mniejszych.

giniaminia jestes ciasna bo slabo podniecona normalna zdrowa i sexualna kobieta jest w srodku elastyczna i mokra w czasie podniecenia, ty najwidoczniej potrzebujesz sporo czasu na rozbudzenie tomekkk12321 moj facet tez thomas:) nie mam zbyt wiele czau na mailowanie i za chwile musze znikac do pracy

Gość pololo1986
a miałbyś coś przeciwko aby się twoj kutasek w mojej buzi znalazł ?? lubie to mam ciasną cipkę a ból jest to coś co misiaczki lubią najbardziej...:)

don kichot z manci - w takiej sytuacji nie nalezy pytac o zdanie czy czekac na reakcje tylko zadzialac samemu, zapiac suke, a po wszystkim cierpliwie poczekac na podziekowania :)

Gość pololo1986
a ile masz lat? to troche dla mnie ważne...

Gość don kichot z manci
takiej teori to jeszcze nie slyszalem,ze jest ciasna bo slabo podniecona:)Rozumiem ze jak dobrze sie podnieci,to i wiadro wcisnie?

Gość don kichot z manci
tomek jakos nie jestem zwolennikiem seksu na sile,a jeszcze zamiast rozkoszy sprawiac bol.

co do wielkosci... kobiety lubia wiecej niz mniej centymetrow! a najlepszym dowodem na to jest jednoczesny grymas bolu i rozkoszy wykrzywiajacy slodkie usta

Gość pololo1986
to jest prawda im kobieta bardziej podniecona tym łatwiej wchodzi... jest więcej śluzu i wieksze doznania

pololo1986 - 25, chyba jestesmy rowiesnikami? rowniez nie przepadam za seksem na sile, to bylo polzartem, polserio :) co do grymasy bolu oraz rozkoszy... zgadzam sie w 100% :)