Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dst5y67

Wybranka Księcia zwala z nóg swoją urodą

Polecane posty

Gość dst5y67

Wybranka księcia jest po prostu cudowna, nie mogę oderwać od niej oczu.Kate ma wspaniałą urodę, jest 100% kobietą, bardzo pociągającą.Kto się zgadza ?

Gość saritta87
tez tak uważam szczupła, wysoka ma 177cm. chociaz moja kolezanka (163cm) mowi ze kate to wielkolud.

Gość dst5y67
Twoja koleżanka jest karakanem a mnie brzydzą takie karakany.Wielkoludy jak ich nazwała to najlepsze kobiety na świecie, dla mnie dziewczyna musi mieć minimum 170.

Gość zygmunnt
napewno ładniejsza od polek. bo polki są bardzo niskie i oragłe nawet lydki maja nie szczuple tylko kołki i piekny usmiech wogle zajebista dziewczyna

Gość saritta87
tez tak uwazam dziewczyna musi miec min 170cm zeby łądnie się prezentowała. ja mam 172cm i ciagle mi dokuczała ze jeste za wysoka a ja kocham mój wzrost. pozdrawiam moją kolezanke z łęcznej małego pulpeta:)

Gość gjutu
O tak macie rację w pełni się z wami zgadzam ! Kate jest cudowną kobietą, uśmiech, uroda po prostu cudo. Polki ? buhahaha

Gość moja ocenaaaa
n angilke jest bardzo ladna,ale wg mnie wyglada czasami na prawie 10 lat starsza niz jest. jest bardzo fotogeniczna i pieknie wyglada jak sie usmiecha.

Gość saritta87
jenni jestes paszczurem

Gość fajna jest
ale nie zwala z nog

Gość gjutu
Kate ma bardzo ładną urodę, jest prześliczną kobietą ale Ona ma taką urodę która ją postarza.Wygląda o 10 lat starsza od Williama, zupełnie tak jak by był zamaskowany jej wiek.To nie zmienia faktu że jest piękną kobietą.