Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassieee

zobaczcie jennifer8787

Polecane posty

Gość IMO13801
Noxa - wypad z tym zrytym, wyblakłym łbem!

siły lotnicze? :D haha dobre! chyba siły powietrzne jak juz :P nie...sluze w wojskach ladowych ... zaraz ktos zablysnie - czekam :) moja kultura? wiesz...co jestem spokojny...ale jak mi jakas laska ciagle ubliza to sie niestety ,ale wk***m . nobody's perfect

rzeczywiscie wielkie mi hallo, tak nie pracuje pol roku.. wiesz tak sie sklada ze jestem w innym kraju gdzie obowiazuje jezyk portugalski a jego nie da nauczyc sie w 2 miesiace i pracowalam juz tutaj pol roku ale wyszlo jak wyszlo i co mam sie powiesic? nie martw sie nie jestem kobieta ktora chce siedziec w domu i nic nie robic, tak sie sklada ze zalatwiam sobie nowa prace a poki co dorabiam na karykaturach heh jeszcze cos zanim cos powiesz to pomysl, bo ja jak skonczylam szkole srednia poszlam odrazu do pracy zeby zarobic na swoje wydatki najmadrzejsza z pewnoscia nie jestem, ale cos w glowie mam

Gość ja tez chce zobaczyc:(((
jenie ale ja bym cie kochal ponad wszystko daj mi nadzieje... iskierke choc:(

jesli pytasz zolnierza w jakiej formacjo wojskowej sluzy to nie pytasz o sily lotnicze...come on :) poczytaj chociazby na wikipedii :P byles kiedys w wojsku?

sa sily powietrze i wojska lotnicze ...ale to taka mala dygresja :P

Gość psia kupasdrfer
Portugalka a co mnie obchodzi twoje zycie, hooj mnie obchodzi dlaczego roboty nie masz! ja psize ze ejstes irytujaca i to starsznie, te lizanie dupy matko swieta zalosni ludzie

Gość ja tez chce zobaczyc:(((
jennie!!!!!!!!!!! kocham cie

Gość grog
b777, cos Ci nie wierze, ze byles z gardiasowa. jestem z jej miasteczka(jezeli w ogole wiesz gdzie mieszkala jako dziewczynka), znam jej matke, i moge szczerze powiedziec, ze o nikim takim jak Ty(pilot i w ogole) nie wspominala. chyba ze wstydzila sie przyznac nawet swoim znajomym i rodzinie ze z Toba byla, to przepraszam...

a co do linku... zauwaz ze formacje wojskowe z II WŚ sie pozmienialy ... i sie pograzaj

to spytaj jej meza kurczaka... kto sie z dorotka w lublinskich klubach bawil i dzieki komu sie spykneli ? :P dla mnie niestety nie ten charakter choc ladna jest..a nawet sliczna

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
lol gardias? współczuję gustu

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
jennife jak tam mała shrekowa?

Gość grog
a i jenny, zbytnio sie nie udzielam na tym forum ale bardzo czesto tutaj przesiaduje, i szczerze Ci powiem, ze zazdroszcze Ci umiejetnosci ripostowania. jakby jakas inna idiotka przeczytala to o sobie co Ty to pewnie by sie poszla zabic. Trzymaj tak dalej, Polacy sa zawistni.

Gość pani singielkowa
gardias to zwykly pasztet i duzy chlopczyk

Gość Boze Drogi widzisz i nie.....
Jestem badzo ciekawa kiedy Jennie wychowuje swoja corke bo czasu miedzy kafe a innymi forami to ma naprawde niewiele :( Takie kobiety nie powinny miec dzieci :( biedna mala ... szkoda ,ze takie pustaki maja prawo wychowywac dzieci Ciebie dziewczyno trzeba by bylo przebadac pod katem psychiatrycznym i moze jakies dlugoterminowe leczenie by ..... pomoglo .... nie raczej nie WYRAZY UBOLEWANIA

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
grog, dla twojej wiaodmości, dżeny na innym forum przyznała, że ma depresję i powinna się leczyć, i że wkleja fotki na różnych forach żeby się dowartoścować :D w sumie to mi jej szkoda jeszcze dziecko w to wszystko wplątała, a że jest mało urodziwe to wszyscy wiemy