Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassieee

zobaczcie jennifer8787

Polecane posty

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
to sraj is zczaj dalej a potem płacz na innym forum, że tata cię nie kocha i potrzebujesz pomocy psychiatrczynej i że chciałabyś umrzeć

Gość tyle ode mnie76
a najbardziej żalosny jest fakt ze ten temat dżeny zalożyla sobie sama. A swoją drogą brzydka nie jest tylko we łbie pusto.

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
ok, to cieszę się, ze teraz jesteś już strasznie szczęśliwa :D skoro tak to po co nadal musisz pisać o kasie twojego męża? wkejać swoje zdjecia? i towjego dziecka? lol, szkoda mi ciebie, powinnaś się leczyć, miałąś rację. szkoda, że tego nei zrobiłaś

Gość IMO13801
Magduś - silny charakter? To czemu ostatnio dostałaś szału?

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
ty dzenifer zamiast chlać to idź się shrekiem zajmij

Gość grog
mi nie o lublin chodzilo a o tomaszow lubelski, kochany. Chyba ze nie byliscie ze soba na tyle blisko zeby zabrala Cie w rodzinne strony... moim zdaniem b777 miales zadatki na fajnego kolesia, ale jak laski zaczely tworzyc topiki jaki to Ty nie jestes przepiekny i czego by z Toba nie zrobily, to w glowie Ci sie posralo. moje zdanie, a rada to wyluzuj chlopie.

Gość ALE TO TYLKO DZIEKI
WAM SIE TAKA DZENI ZROBILA BO WY JESTESCIE NORMALNIE J E B N I E C I :D

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
Właśnie spojrzałam i jestem bardzo zadowolona :) Wiesz w ogóle co to znaczy HIPOKRYTA? :D

HAHAHAHAHAHHAHA mówie o twoim wnętrzu o masakra aleś ty tepa buhahahaahahahha bo padnę :D:D:D:D:D nie faktycznie za niski poziom do mnie kochana

Gość weż udzial w konkursieeee
B777 "lublińskich"? A jaki to teren Polski silący się na pseudo inteligentne komentarze człowieku?

Gość pani skukiohj
jeny? kiedy ty sie dzieckiem zajmujesz? przesiadujesz calymi dniami na forach, pierdolisz głupoty ze az glowa boli a to beidbne dziecko pewnie obesrane i obszczane w lozeczku siedzi bo mama musi posiedzieć na kompie a dziecko puszczone tylko by przeszkadzalo

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
Dobra przegrańcy, jest piątek wieczór, pora wyjść. Dżeni nie może, bo ma dziecko i nie ma znajomych Reszta nie ma znajomych Albo ma niewyjściowe twarze Si ja blachary

Gość HAHAHAHAHAHHAHA
Aha, dżenifer, oprócz słowa HIPOKRYZJA sprawdź jeszcze IRONIA W słowniku, polecam głupi paszkwilu bez ambicji

ja moim dzieckiem się zajmuję:) i mąż również najlepiej jak tylko potrafimy:) dziecko już dawno śpi :) więc mam czas .Ale mam zasadę że z pomarańczami nie gadam:) bo tchórzostwem zalatuje...

Gość grog
a moim zdaniem to bardzo dobrze ze zachowuje sie tak jak sie zachowuje. widac ze jest silna i wygrala z depresja. bardziej denerwuja mnie idiotki ktore uzalaja sie ze sa za grube a w rzeczywistosci nie chce im sie nawet dupy ruszyc, co prowadzi je do mysli samobojczych:/ moim zdaniem to bardzo mila dziewczyna, ktora przez poczatkowa szczerosc dot. zarobkow jej meza musi troche kryc sie za ironia i riposta. W dodatku powiem wam ze wychodzi z tych atakow obronna reka:) pozdrawiam i trzymaj tak dalej:*

Gość pani skukiohj
nie żadne tchórzostwo tępoto. ja nie przesiaduje tutaj ponad polowe swojego życia by bawić się jeszcze w rejestrowanie nicka. Ale co Ty możesz zrozumieć....

Gość pani skukiohj
Jeni za to twoje Zycie to może nie tylko kafeteria ale za to pełno innych for ahahahahaha nawet na dzieciaka czasu nie masz bo siedzisz i ględzisz na necie i się podniecasz kasa swego dupiciela

Gość IMO13801
Noxa - nadal tutaj długostopa inteligentko?

Gość pani skukiohj
NOxelia trzeba by bylo jeszcze doliczyc pewnie z 4 razy tyle wpisow spod pomaranczowych nickow aahahhaha

Gość facjatta
piszesz ze zajmujesz sie dzieckiem niezle zarty haha kiedy jak od rana do wieczora siedzisz na forach i snujesz niekonczace sie opowiesci... Szkoda mi tego twojego dzieciaka takie male a juz slawa je przegania. Dam ci dobra rade Idz do pokoju gdzie spi dziecko popatrz na nie i sie zastanow co ty najlepszego wyprawiasz.. ale cie to nie ruszy a wiesz dlaczego bo z taka pustka w glowie juz sie urodzilas i pamietaj czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nigdy... szkoda mi cie

Gość IMO13801
Noxa - nie powinnaś teraz szukać księcia na białym rumaku, pomiędzy napadami dumy związanymi z wizytami na Twoim profilu Sympatii?