Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na imie mam abstynencja

Abstynencja seksualna w związku - seks - smsy

Polecane posty

Po długiej abstynencji seksualnej w związku z pracoholikiem wysłałam mu smsa z moimi marzeniami, jak bym chciała żeby mnie brał... nic... zero odpowiedzi. człowiek pisze o najskrytszych marzeniach a dostaje w zamian głuchą ciszę...

żeby tak do mnie zona wysłała jak jej wysłałem jedno ze swoich opowiadań erotycznych, takie bardzo delikatne to mi odpisała, ze nie będzie czytać i żebym jej nie pyrzysyłał czegoś czego ona nie potrzebuje... chyba wolałbym ciszę

Gość speszona
ja tez dostalam od meza i mu odpisalam tym samym ale wyslalam nie do niego przez pomylke .....

Gość Kasia mam na imie
A ja lubie takie smski pisac i czytac od mojego chlopaka, oczywiscie nie za czesto, ale zdarza sie:)

...jak bym chciała dostać w odpowiedzi choć jedno słowo że mnie pragnie , albo że mu staje... a tu nic.. speszona :D ja kiedyś się w smsie naprodukowałam że nie chce zemną sypiać i o mały włos do koleżanki nie wysłałam - ale się stracha najadłam.

myślę że może nie powinno się milczeć tylko mówić o tym, czego nam brakuje... bo czekałam na jego ruch długo i ostatecznie jestem niedo..chana jak sto pięćdziesiąt ;/

Gość speszona
ja wyslalam do kolezanki, potem napisalam przepraszam, juz nie odp