Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnie ciekawi kto inny....

Widzieliście Viktorie Bekham ???

Polecane posty

Ale obrzydliwa kreacja, jak na pogrzeb :O I ten keplusz z anteną...

Gość dljfifjwifjewifjewifjeifjefi
daj linka

Nie mam linka, widzialam w TVN24 jak szla do kosciola.

Gość A córka Ferie to co?
córka Sary Ferguson też miala tragiczny kapelusz :O

w anglii to jest norma ze sie takie kapelusze nosi a co bardziej kapelusz z kosmosu, tym bardziej ciekawy ja nie widze zadnego powodu zeby sie podniecac victoria nalozylaby cos niebieskiego, byscie napisaly ze chciala zwrocic na siebie uwage, cos rozowego - barbie :o

Gość mnie się Bekham podobała
jak na kobietę w ciąży wyglądała ładnie co do kapelusza to charakterystyczny, w mig ją rozpoznawałam z daleka

Gość Gzyyyyyyyy
Jak zobaczyłam Bekhamke, to myślałam, że jebne z łachu. Nie dość, że kiecka jak na pogrzeb, tragiczny kapelusz, to jeszcze mina na płaczliwą, marudną pizdeczkę :D

Gość will jest juz zajety
niom nie z abardzo jak na pogrzeb psa .

Gość bo zazdrości
takiego ślubu Kate

Gość Sucofina..
Ale tutaj się śmietanka zebrała, że ho ho! Same ciekawsze osobliwości niż Bechamowa.. :O żenujące.. :O

Gość Sucofina..
A nie wy zazdrościcie?

Gość pytanieokartepamieci
Dajcie tu jakieś zdjęcie Viktorii. Jest DOSKONAŁA. I tyle. I to chyba wy jej zazdrościcie. Ona jest projektantką mody. A resztę sobie dopowiedzcie. Po prostu się obraziła i tyle. Czemu suknia nie u niej? Rodziny nie ma? No 3 chłopców, ale ... co ona sobie nie myśli? Wiecie jak oni ją przezywają już tę KATE? CARYCA. I tyle - a resztę sobie dopowiedzcie. I że jej następnego męża znajdą księcia z Rosji. I tyle. Bo nie zasłużyła na Wiliama. Ale on na nią TAK! I takie mają opinie. Bo tak. Bo po co się rozwodził, nie? No nie rozwiódł się, ale dawno miał być żonaty. Chyba sami to rozumiecie. A jak nie to nie zrozumiecie. Ale czy z nią? Hmmm... może i z nią. No to ma i tyle.

Gość jest wyzej slepa?
??

Pamiętajcie, że Diana leży na cmentarzu. Tyle wam napiszę. I koniec. A była ze Spencerów. A Kate? Zobaczymy. Pożyjemy zobaczymy. Dalsze lata żcyia pokażą co będzie i tyle.

Gość dość wyraźna
ale czemu się nie uśmiechnęła ani razu David non stop się uśmiechał

Ja tam wiecie nic nie znaczę, ale wystarczy, że coś tam zrobię i zaraz będę znaczyć, ale... po co? Właśnie chodzi o to, zeby mi dali kasę BO NIC NIE ZNACZĘ, nie? No i co? Gdzie moja ODPRAWA? Bo wiecie - ja sie nimi WCALE nie interesuję. Banda złodziei i tyle. Czy mi się podobał Londyn? Są ciekawsze miejsca na swiecie i tyle. A co jest w Wielkiej Brytani więcej niż Londyn, nie? Nic. I tyle. No to Londyn i koniec. Ale żyć tam nie. Jako kto inny. Ale jako ja. NIe. I tyle :(

Gość Miss Irony
David jak zwykle ładniejszy od swojej żony:P

Gość oho owca szaleje
,

Przyszła bo jest PODDANĄ i tyle. Dostała zaproszenie to przyszła i tyle. Może akurat ktoś się nia przejmnie i tak dalej. Miejmy nadzieję, że tak. I tyle. I koniec. Świata? Jeszcze nie. Na szczęście dla wielu.

Gość Sucofina..
pytanieokartepamieci - naćpana jesteś?

Gość Sucofina..
Mnie tam jest styl bardzo odpowiada. Potrafi wyglądać.

Ja stawiam na Viktorię i tyle. A wy sobie róbcie co chcecie. Przecież ta kiecka ślubna powinna być czarna! Tego nikt normalny nie rozumie. No to o tyle,że nie u niej. WIecie ta Victoria ma 3 dzieci i nie umie dać rady królowej. No a czwarte sie jej pytaja? A ta Kate zdaje sie tak - no to CARYCA i koniec. Najwyżej się rozwiodą, mąż z Rosji i niech rządzi, nie? Niech zrobi porządek w parlamencie - po co jej ten Wiliam? Taka fajtłapa. Jak on jej założył ten pierścionek. Ach ten parlament - trzebaby się za nich wziąć. Kto to w sumie nimi rządzi? Królowa i koniec. ?

Gość oho owca szaleje
hhahahha nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A wy jakbyście przyszły na taki ślub? PROJEKTANTKA MODY to jest. Obraziła się i koniec. Renomę i tak ma. I co dalej? Wiadomo o co chodzi i co jej pomoże nie waidomo jaka kiecka na weselu Kate. Jakby u niej swoją szyła. Może małą czarną zamówi? Viktoria nie jest księżniczką. A ona jest - ta Kate. Ona jest księżniczką... o tak :(Jak Victoria - powiedzą. No wiecie... samo życie...

Gość czupakabrrrrrrra
o, widzę, że Owieczka dalej swoje:-D