Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość <>

Co zrobić by mój chłopak zaczął znów sie starać?

Polecane posty

Gość <>

Mam taki trochę problem :( Mój chłopak na początku był bardzo czuły,starał się,widać było że mu na prawdę zależy:) Teraz się trochę zmieniło nie jest jak na początku niby mnie kocha i mu zależy ale czuję że się oddala;( Co robić??

Gość Witaj w klubie:(
Ja mam to samo ze swoim facetem. Nic sie chyba nie da z tym zrobic, on sam musi chciec. Ja swojemu nawet mowilam ze chyba musimy sie rozstac skoro mu nie zalezy, a on na to ze mu zalezy ale jak chce moge go zostawic:|. I zostawilabym bo nie wytrzymuje ale nie potrafię:(. A Ty próbowałaś juz cos z tym robic?

Gość <>
Próbowałam dać mu spokój,bo jak to się mówi że jak się kocha to trzeba pozwolić mu odejść ale ja nie umiem .Tak boję się strasznie że nie dam rady bez niego jest dla mnie idealnym partnerem.Tak go Kocham że szok:( Tak bym chciala cofnać czas do poczatku kiedy bylo tak fajnie:((

Gość Witaj w klubie:(
To ze mniej sie stara nie musi odrazu oznaczac ze mniej kocha. Uwierz w to ze bez niego dasz sobie rade, badz bardziej samodzielna. Moze jak zobaczy, ze nie jest Ci niezbędny poczuje sie zagrożony i bedzie sie bardziej starał

Gość gość
Hm.. Twierdzisz, że jest dla Ciebie " idealnym partnerem" a piszesz tutaj bo masz z nim problem. Zaprzeczenie samo w sobie. Nie pokazuj mu, że Ci zależy, daj mu odsapnąć. Nie żyj nim, nie układaj nic pod niego. Żyj tak jakby nic od niego nie zależało a zacznie zauważać. Oddal się trochę. Jeśli dalej będzie tak jak jest to znaczy, że nie za bardzo mu zależy na Tobie a z takim kimś chyba żadna kobieta nie chce być. Pozdrawiam

Gość gość
ślepa/y k***a Mac jestes? To post sprzed 4 lat

Gość gość
Może być nawet i z 10 lat, różne osoby wchodzą na ten post nawet i teraz. Sama weszłam na niego właśnie po 5 LATACH. Nawet kafeteria schodzi na psy widzę. Pozdro.

Gość gość
to jest stabilizacja w związku, jak to tego dochodzi to dobrze, większość się wykrusza na poprzednim etapie

Gość gość
chłopak stara się tak samo ale również więcej wymaga się od swojej dziewczyny po np. kilku latach niż w trakcie jej podrywania