Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca jestem

Kto mnie wspomoże?? :)

Polecane posty

Gość potrzebująca jestem

Zbieram na książki. Serio upatrzyłam na allegro ale brak funduszy :( Mama powiedziała że więcej mi nie da bo wg niej za dużo czytam. No fakt trochę tego jest ale czy można za dużo? Zlituje się ktoś i przeleje mi jakiś grosik na konto? :) Wiem że to śmieszne ale na prawdę na to mi trzeba :( Wspomóżcie dziewczynkę która chce czytać książki i chłonąć z nich wiedzę :) :)

Gość potrzebująca jestem
Jakbym miała jak to bym poszła ;) Czasem dorabiam jako hostessa ale myślisz że na ile to starczy? :P Na razie głównie na utrzymaniu mamy jeszcze jestem

Gość potrzebująca jestem
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie za biblioteki się płaci a nie stac mnie żeby zapisac sie do każdej bo niestety ale biblioteka nie ksiegarnia ze ma wszystkie nawet te nowe ksiązki :( A jak już pisałam chodzi o takie upatrzone książki

Gość balerinki są ok
a czemu nie masz jak iść do biblioteki?

Gość krjghljkdsghljkfsghslfkjh
wiez dziewczyno ze taie wyludzenia sa karalne??????????????? Mam zawiadomic policje???

Gość balerinki są ok
a u mnie zapisanie sie do biblioteki jest za darmo... Płaci sie tylko jak się książki na czas nie odda swoją drogą jak nie masz kasy to ściągaj e-booki z neta, sa nowości i to za darmo

Gość potrzebująca jestem
czytaj uwazniej - akurat tam gdzie jestem zapisana jest takie sobie zaopatrzenie, ogolnie jestem z malej miejscowosci i w sumie nawet niewiem gdzie jest jakas jeszcze biblioteka, ta jest w domu kultury i mozliwe ze to jedyna poza szkolnymi ale tam na bank nie maja nowych ksiazek :(

Gość potrzebująca jestem
a czy ja wyudzam? zastanow sie spytałam czy mnie ktos wspomoze - nawet jakby ktos sie zglosil moglabym kupic i poprosic o rachunek a pozniej pokazac. proszenie o datek nie jest zabronione wiec to Ty sie wez zastanow U mnie za biblioteke się płaci rocznie niby na jej rozwój ale coś kiepsko ten rozwój im wychodzi :(

Gość potrzebująca jestem
:(