serduszko1984 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Czy test z moczu 1 dzień przed spodziewana miesiączką da już wiarygodny wynik czy jest się w ciązy czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Raczej tak, lepiej z porannego moczu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 dzięki wielkie, mam nadzieję że jutro się uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Nie, nie da wiarygodnego wyniku. Wiarygodny wynik na tym etapie cyklu będziesz miała z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi09 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Pewny wynik z moczu bedzie 2 tygodnie od stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picks Napisano Kwiecień 30, 2011 najlepiej wykonac test w dniu spodziewanej miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 2, 2011 No i ten test faktycznie nie wyszedl, wczoraj powinnam dostac @, ale nie dostałam, więc dziś idę zrobić test z krwi, TRZYMAJCIE KCIUKI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Maj 2, 2011 Test zawsze jakoś musi wyjść: ciąża lub jej brak. Chyba, że test jest wadliwy - uszkodzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Maj 2, 2011 Test wyszedl negatywny, kolo poludnia bede miala wyniki testu z krwi, wiec sie okaze na czym stoję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach