Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja w dupie mam zdanie ludzi!

Dałam synowi na imie...

Polecane posty

Gość cd space jack
Ja pier...kur....weż ochrzcij syna imieniem Tanhoizer-potem znajdź mu żonę Walkirie i niech spłodzą stadko Nibelungów:classic_cool:

Spoko imie biorąc pod uwage ze twoim idolem mogl byc ktos z postaci z kreskówek ...

Sama se ochrzcij ciemnoto :classic_cool: ja nie pytam jak dac na imie bo juz to zrobilam inteligencjo :classic_cool:

Gość cd space jack
I pamietaj by karmić go swym mlekiem i mięsem albowiem ono dało siłę rasie germańskiej:classic_cool::classic_cool:

Fallus też pięknie brzmi, muszę napisać do komisji, czy tak mogę dać dziecku na chrzcie. Moją córkę nazwę Escherichia coli.

Cóż... nie mam czasu na kłótnie z wami, kłóćcie sie dalej i dorabiajcie własne teorie na temat tego imienia a ja to mam w dupie moje drogie inteligentki :classic_cool: Wiec skoro tak was ten temat podnieca to prosze: piszcie sobie dowoli a ja to mam w dupie i ide spac.

Gość facet567
To jest imię dla zwierząt, czy Twój syn jest zwierzęciem?

Mówiłam raz że dałam mu tak na imie bo DUSTIN HOFFMAN był moim idolem a on zwierzeciem raczej nie jest :classic_cool: NO chyba ze w łożu :classic_cool: A teraz żegnam ozieble drogie panie z rodzin inteligenckich :classic_cool: 🖐️

Gość smiechu mam
jestes tak kulturalna osoba, ze wcale mnie nie dziwi ten ped do obcych imion. mozna by tu powiedziec "czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies ze czlowieka nigdy" - imieniem pochodzenia nie wymazesz

Jestem bardzo kulturalna w przeciwienstwie do WAS ktorzy mnie atakujecie, rownie dobrze moglabym powiedziec że HELENA to GRECKIE imie i nie powinno byc nadawane w polsce :classic_cool: Żenua po prostu, są równi i równiejsi, nie ma co.

Gość JacekWacek1
Ty głupia kretynko a pomyślałaś o przyszłości jak się będa z dzieciaka napierdalac? debilka jebana

Gość smiechu mam
z tego co widze, to chyba jednak ty zaczelam ataki na innych, ale co bede dyskutowac z osoba ktora pisze do kogos "masz ryj jak dżastin" . zycze Twojemu dziecku duzo szczescia, bo pewnie bedzie mu bardzo potrzebne

Gość allllsamor
up :D:D

Gość spoko0 disco
podbijam bo spoko !!

JacekWacek1 - Rozumiem że znasz to z doświadczenia ? :classic_cool: To że z ciebie sie wyśmiewali w szkole nie oznacza ze z innych tez :classic_cool: 🖐️

JESZCZE DODAM ŻE MÓJ SYNUŚ MA LAT 19 TERAZ I TEŻ MIAŁAM PROBLEM Z ZAPISANIEM GO W USC.TYCH 19 LAT TEMU ALE W KOŃCU PO NEGOCJACJACH ZGODZIŁ SIĘ KIEROWNIK USC ZAPISAĆ I BASTA!!!! NIE POPUŚCIŁABYM I TAK

campari34 - 🖐️

imie fajne, nie wiem jak w polaczeniu z nazwiskiem to wyglada i brzmi , bo i ucho i wzrok tez chca swoje...

imie dla dziecka, to rzecz gustu i pomyslu, kazdy ma prawo wybrac jakie chce. Imie Dustin, Justyn, coz za roznica. Jak mi kiedys przytrafi sie dziewczynka to dam na imie Jasmin albo Aisha , bo tak mi sie podoba, i nic mnie nie obchodzi co inni o tym mysla. Powodzenia dla odwaznych i indywidualistow .....

arpad17 bardzo dobrze napisane ja też mam w dupie co inni myślą ale nie spotkałam się z krytyką zawsze wszystkim się podobało

Bardzo ładnie z nazwiskiem pasuje, jak wy to nazywacie "polskie" imiona tez nie pasuja do wszystich nazwisk wiec w dupei mam takie tlumaczenia.

Tu sie chyba ludziom musi nudzic i jak zwykle w Polsce wszystko , co inne bedzie zawsze krytykowane , tak mysle, i kazdy wtraca sie do zycia innych. Juz wole slyszec Dustin czy Justyn, a co jak daja dzieciece imiona psom , to dopiero jazda . Wolny wybor, ale nie taki wolny kraj. Nie ma co sie przejmowac, kazdy rodzic ma swoje pomysly i poglady i chce aby dziecko bylo super , inne , czyms sei wyroznialo, moglo wybic, coz czasami imie moze pomoc. Pozdrawiam

19 lat temu wszystkie kobitki na położniczym przeważnie dawały mateusz tylko nie liczne inaczej

Bardzo piekne imie wam powiem! u mnie jest student Dastin i nie ma przejebane w życiu przez imie jak to niektorzy tu twierdzą.

Gość śliczne imie
też mi się podoba