Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana?? czy nieszczęsliwa?

ZOSTAWIŁ DLA MNIE ZONE

Polecane posty

Co robić?? kilka lat temu zaczęłam nowa prace miało być wspaniale i takie tam poznałam tam faceta od początku się nie lubiliśmy ale pewnego dnia zadzwonił zaczął prawic komplementy proponował kawę zdziwiona tym faktem doszłam do wniosku ze to zwykły zakład z kolegami, ale telefony były czesterze rozmowy coraz słodsze i dłuższe.. wiedziałam ze ma zonę i dorosłe dzieci (jest ode mnie starszy Ja mam 27 On 40) w rozmowach pojawiły się czułe słowa wiedziałam ze nie powinnam ale coś Mo mówiło ze On myśli poważnie i stało się zostawił dla Nie zonę !! i spotyka się ze Mna mówi ze kocha i wiem ze tak jest to się czuje!! wszystko jest ok tylko ze On dziwnie się zachowuje potrafi nie dać znaku życia przez 2 tygodnie, nie odbiera nie odpisuje potem dzwoni ja gdyby nigdy nic i dla niego niema tematu jak do niego dotrzeć? co zrobić by wpuścił Mnie w swój"mały świat"

Gość olivia dunham
jestes pewna, ze ja zostawil czy moze tylko tak ci mowi?

Gość Pomożemy
daj sobie z tym jełopem który Cię olewa spokój dziewczyno. Nie odzywa się czasem przez 2 tygodnie? Jakiś zdrowo rypnięty. Odzywa się pewnie wtedy jak ma chcicę na młodą cipkę. I to tyle w temacie na temat jego "miłości" do Ciebie.

Gość iujhkkljlk
dla dupaki facet rodziny nie zosatwi naiwna tepa istoto

Gość smuta11
Oni zawsze mówią, że zostawiają żony!

jestem pewna ze Ona z Nim nie mieszka bo nieraz u niego byłam mieszka z synem i On mnie w pełni akceptuje.

Gość iujhkkljlk
pewnie ma inne dochodzace haha

Gość Pomożemy
"wszystko jest ok tylko ze On dziwnie się zachowuje potrafi nie dać znaku życia przez 2 tygodnie, nie odbiera nie odpisuje potem dzwoni ja gdyby nigdy nic i dla niego niema tematu". Rzeczywiście "POWAŻNIE" Cię traktuje :D :) :D

Gość sara3535
Daj sobie spokój z tym facetem którego walnęla andropauza. On przechodzi drugą młodośc , pasuje mu młoda dziewczyna na seks bez zobowiązań dlatego znika Ci na dłuzszy czas i nie wprowadza Cie do swojego zycia nie oszukuj się że dla Ciebie zostwil żonę bo napewno między nimi dawno się psulo i on skorzystał z okazji. Mężczyżni już tak mają , nie buduj związku z facetem ktory sam nie wie czego chce.