Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmileGirl

Jak to będzie?

Polecane posty

Gość SmileGirl

Hej. Mam 16 lat (skończyłam ponad miesiąc temu) i mam pewien problem z biustem. Zdaję sobie sprawę, że taki temat pewnie już niejednokrotnie się pojawiał, jednak nieczęsto przesiaduję na kafeterii i nie wiem jak to wyszukać. Zatem, jak pewnie łatwo się domyślić, biust mój jest strasznie mały, ledwie miseczka A, miesiączkować zaczęłam 3 lata temu, mama ma B, inne kobiety w rodzinie mają miseczki B-D. Pytanie zatem brzmi: czy jest szansa, że biust jeszcze mi urośnie? Do tej pory nigdy się tym nie przejmowałam, ale ostatnio... cóż, za każdym razem kiedy przeglądam jakieś zdjęcia w sieci myślę "jejku, jak ja bym chciała takie piersi, albo chociaż takie, lub takie". Zatem jak myślicie? Są jeszcze jakieś szanse? Ponadto mogę dodać, że ważę 50kg przy 165cm wzrostu. A może znacie jakieś skuteczne sposoby na stymulację wzrostu? :D

Gość SmileGirl
O proszę, właśnie zauważyłam napis 'szukaj'. Mimo wszystko proszę o odpowiedzi, skoro temat został już założony ;> Dziękuję z góry.

Gość nagash

Nie powinnaś się tym przejmować za bardzo. Duże piersi będą po prostu bardziej zwracać uwagę, chyba że to jest to czego chcesz.