Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojaaaaaaa

Chciałbym do niej napisać, ale wiem że nie mam u niej szans

Polecane posty

Gość tylkojaaaaaaa

Chciałbym napisać wiadomość do dziewczyny na sympatii, ale niestety to chyba za wysokie progi na moje nogi. Chociaż wiem, że nie powinienem umieszczać adresu do jej strony to jednak zerknijcie. To jej profil: http://karina272.sympatia.onet.pl Wiem, że niestety nie miałbym u niej szans bo: - jest atrakcyjną dziewczyną, a ja jestem przeciętniakiem - ma 173 cm wzrostu, a ja tylko 176 - moją wiadomość i tak ją nie zainteresuje - pewnie skończyła dobre studia, a ja dopiero kończę mając 29 lat - ma dobrą pracę, a ja taką sobie - pewnie lubi ciekawie spędzać czas, ma jakieś ciekawe hobby, a ja ? - w dodatku ja nigdy nie byłem w związku, więc jestem na starcie skreślony Obiektywnie mogę stwierdzić, że jedynie co mogę zrobić to sobie tylko popatrzeć. Wiem, że nie miałbym u takiej kobiety żadnych szans.

Gość memememe
Napisz, co ci szkodzi, przecież nic nie stracisz. A nuż... Może ją zauroczysz. Nie stawiaj się od razu na przegranej pozycji. Działaj. Po to właśnie jest internet, żeby kontaktować się z różnymi ludźmi.

Gość z jakiego miasta jestes?
ladna, ladnie jej w ciemnych wlosach. a co do tematu to rob co chcesz, mozesz dalej sie uzalac nad soba.

Gość Kate jest śliczna
nie jest z niej taki znowu cud - pisz

Gość lilaluuuu
Toz to Marta Kaczynska

Gość patrząc na liczbę odwiedzin to
masz szansę jak chuj! 113840 razy odwiedzono jej stronę, z czego pewnie jakiś procent napisał itd. Pytanie brzmi jak ktoś mądry wyżej napisał? Ile tracisz pisząc? Chwilę na napisanie... i nic poza tym. Jak nie odpisze to trudno;]

Gość jasne ze
pisz, nic nie tracisz a mozesz zyskac

Gość Kate jest śliczna
albo jest z nią coś nie tak

Gość memememe
PISZ. najwyżej nie odpisze. Tylko nie pisz jakoś tandetnie, a inteligentnie i dowcipnie, żeby dziewczynę zainteresować ;)

Gość Szymuś
I chciałbyś, żeby dała Ci dupy ?

Gość Jak dla mnie
to ona nie jest ani trochę ładna, za to widać po jej twarzy wyraźnie, że zarozumiała.

Gość tratalalaaa...............
zdjecie wyretuszowane photoshopem w profesjonalnym studiu fotograficznym w rzeczywistosci moze wygladac upelnie inaczej :P jak z góry wiesz ze nic z tego to szkoda twojego wysiłku...

Gość tratalalaaa...............
ojojoj i straszny suchar na kolejnych zdjęciach :D oczywiscie wszystkie zdjęcia wyretuszowane na maxa :classic_cool:

Ja osobiście nie lubię takich mężczyzn jak Ty. Nie dlatego, że jesteś przeciętniakiem, masz taką sobie pracę czy dopiero kończysz studia, ale dlatego, że zamiast wziąć się w garść narzekasz, że nic się nie uda, jesteś fatalistą. Podejmij ryzyko, nic nie tracisz, tylko zlituj się, nie jęcz, bo to bardzo niemęskie. Weź się w garść, bo narzekaniem nic nie zyskasz. I nie zakłądaj z góry porażki. Kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje.

Gość prawdę mówię
Większość atrakcyjnych kobiet jest zarozumiała, bo wiedzą że mogą mieć każdego faceta. Zwykły przeciętniak nie ma szans u takich. Lepiej daj sobie z takimi spokój i mierz siły na zamiary.

Gość banał
weź się ogarnij ;/ co Ci szkodzi napisać? NIC przecież świat się nie skończy jak Cię oleje jak nie będziesz probował to nigdy szczęścia nie znajdziesz osobiście jestem starej daty i uważam że pierwszy krok zawsze należy do faceta więc bierz się w garść i szukaj!! Świat jest piękny sczególnie na wiosne i lepiej się nim cieszyć w parze niż samotnie a nie smęcić na forum ;/