Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka1988

Naprawdę byłam dziewczyną na telefon

Polecane posty

Gość dziaddek
jacy byli klienci?uwaza sie ze chodza tylko nieudacznicy niepotrafiacy znalesc sobie panienki czyli brzydcy otyli itd

To jest nieprawda! Oczywiście byli panowie po 50 stce, i wiadomo to już nie ciała 20 latków. Casami młodzi ok 30 stki, szukali po prostu odmiany. Raczej mężczyzni, którzy byli w związkach , a chcieli seksu z inną kobietą. Zazwyczaj zamożni

Gość dziaddek
czy pozwolilas jakiemus klientowi na nastepny numerek za free bo tego chcialas?

Gość królewnaaśnieżka
o ja pi...ole mnie by zeżarło sumienie od wewnątrz... po hooja tobie spowiedź skoro za chwile pojdziesz i zrobisz to samo.... piekla sie nie bojisz ten swiat jest chory jak i ludzie ktorzy go zasiedlaja nie dalabym takiemu co szuka odmiany, tym bardziej żonatemu, zwykły z niego szuja a nie mężczyzna, drań zero nic powyżej swojego hooja za daleko nie widzi nienawidze takich zer brydze sie nimi dlatego w zyciu nie moglabym byc dziwka za kase, za nic... za zadne pieniadze on nalezy do innej a szuka gdzie indziej urozmainenia to po cholere jej przysiegal milosc, wiernosc, uczciwosc malzenska podly klamca facet nie wie ile moze zniszczyc przez wlasny egoizm, jak bardzo niszczy drugiego czlowieka, gdy ten sie dowie, a dowie sie bo klamstwo ma krotkie nogi, a szczegolnie takie mysla ze nikt nic nie wie, ze sa aninimowi debile!!!!!!

Nie, nigdy, chociaż miałam przypadki , gdzie klienci chcieli sie ze mną zacząć spotykać.

Gość dziaddek
zalujesz tego ze to robilas ?

Gość ania ze szczecina
w sumie duzo zarobilas bylo przyjemnie masz troche przyjani nie zalujesz tego mialas orgazmy wiec drogie Polki nic tylko dawac dupy za kase

Gość królewnaaśnieżka
nie wątpię, doświadczenie na pewno bardzo ciekawe tylko po co ci takie doswiadczenie, budujące??? dla mnie osobiście obrzydliwe nie umiałabym sie rozebrać przed obcym masakrrra........ ciesze się że zostałam wychowana i wyszłam na ludzi

Gość to jak ci dali rozgrzeszenie
skoro nie żalujesz?

Gość niedoszła utrzymanka...
ja tam się autorce nie dziwię, jeśli lubi seks, to dlaczego ma dawać za darmo, jeszcze usługiwać śniadankiem i kolacyjką facetowi, zwanemu powszechnie mężem?? Też usługiwałam jednemu, było mi źle, chciałam to robić za kasę, nie dałam rady, jestem sama jest ok,

Gość królewnaaśnieżka
a kto każe usługiwać???????? ja myślałam że tamte czasy niewolnictwa kobiet dawno minęły... baby, czy wy nie potraficie inaczej myśleć????

Gość królewnaaśnieżka
i tak to właśnie baby usługują... albo za kasę, albo za darmo zapominając przy tym o szacunku do samych siebie brak słow

Gość królewnaaśnieżka
...stawiając nawet przyjemnośc ponad szacunek do samych siebie mydlą oczy innym że ok że fajnie... w oczach faceta prostytutka to wielkie ZERO a nie kobieta to dlatego tyle prostytutek pomordowano i to w bestialski sposób

Gość ania ze szczecina
krolewna widze ze ty z czasow jeszcze kiedy zyly prawdziwe krolewny teraz mamy 21 wiek

Gość królewnaaśnieżka
ale cóż... nie dziwię się wcale, bo w takim pesymistycznym kraju jak polska trudno jest dziewczynom, komukolwiek uwierzyć w siebie nic dziwnego więc że polki również za granicą uchodzą za dziwki... pochodzimy z pesymistycznego kraju, jednak jest okno na świat!!! uwierzcie w siebie i szanujcie siebie zrobicie sobie tym największy prezent jaki ktokolwiek kiedykolwiek mógł wam ofiarować i być może to zmieni was i wasze życie

Gość królewnaaśnieżka
zawsze byly i zawsze beda kobiety ktore robia to za kase ktoś tu chyba historii nie zna? ja nie mowie o czasach, ja mowie o tym jak taka ''zabawa'' często sie konczy

Gość ania ze szczecina
no i jak sie konczy nie rozumiem cie

Gość królewnaaśnieżka
sory, szczerze się fqżyłam... tylko na to was stać? dawać d...y za kasę??? a mama o tym wie? Boże!!! Mi by serce pękło moja mama zawsze mi powtarzała że mi ufa, nie wyobrażam sobie bym mogła ja zawieść idę zapalić

Gość królewnaaśnieżka
kończy się śmiercią, czytaj wyżej... faceci mają za nic prostytutki zrozumice to jedno!!!!!!

Jeszcze żyję, nie poczułam, zeby faceci mieli mnie za zero, może tak myśleli, ale nigdy nie dali tego po sobie poznać

Gość a rodzice o tym wiedzą?
???

Gość królewnaaśnieżka
i nie dadzą po sobie poznać, bo mają w tym interes wiele prostytutek skończyło poćwiartowanych, zmordowanych w najgorszy z możliwych sposobów bez serca widziałam program w tv między kolegami chwalą sie i naśmiewają a dla swojich dup są jak masełka...

Gość królewnaaśnieżka
faceci potrafią być gorsi od kobiet w obmawianiu a szczególnie tacy dwulicowi którzy chodzą do publicznych domów

Gość królewnaaśnieżka
natka sama siebie okłamujesz i swojich bliskich na kłamstwie nie zajedziesz za daleko twoja sprawa jak żyjesz, co sobie do serca weźmiesz z tego co napisałam ja bym sie bała o siebie, swoja godność, swojich rodziców godność i przed Bogiem że sie spowiadałam a nie żałuję w głębi serca skończ z tym bo to droga donikąd

Gość królewnaaśnieżka
i dzięki Bogu!!! idę spać jutro pracowity dzień mnie czeka padam na nos dobranoc dziewczyny SZANUJMY SIEBIE