Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka1988

Naprawdę byłam dziewczyną na telefon

Polecane posty

Gość el res
zapadl ci w pamiec jakis dziwny numerek? Ile lat mial mniej wiecej najstarszy facet?

Gość SOTD
Naprawde potrafisz spojrzec na siebie w lustrze? Nie widzisz tam kobiety zbrukanej, z utracona godnocia i brakiem szacunku do siebie?

Nie, nie widzę, jestem szczęśliwą osobą. To już jest przeszłość dla mnie. Najstarszy miał 64 lata najmłodszy 23

Gość przeciez chlopak moze sie
dowiedzic - co wtedy? a jak sie twoje przyszle dzieci dowiedzą? klientow nie obowiazuje tajemnica, nie masz zadnej gwarancji, jak sie zachowaja, to przeciez nie sa krysztallowi , honorowi ludzie,

Gość przeciez chlopak moze sie
dla mnie szczescie to fakt,ze moge kazdemu sie przyznac do tego, co robie i robilam, spie spokojnie w przekonaniu ,ze dokonuje dobrych wyborów.

Gość cacy
dlaczego nazywacie ją dziwką? strasznie wyzywacie takie dziewczyny. ja tam wolę prostytutkę, bo nie zazdroszczę jej jej pracy, niż taką właśnie dziwwkę (czyli co ja rozumiem pod 'pojęciem' dziiwka), która puszcza się to z jednym, to z drugim.. dla hobby? :o

Gość sfasfewcdsfsdskjmk
a nie zaraziłaś się nigdy żadną chorobą? badałaś się? zawsze się zabezpieczałaś (i przy oralnym)?

Gość sebadtian
Witam panią. Chciałbym zapytać się jak się czułś z tym? Robiłaś to z przyjemności czy z przymusu? Gorąco pozdrawiam

Gość : to ja
Ja nienawidzę tych wszystkich facetów co zdradzają swoje kobiety,ale życie prostytutki to bardzo ciekawy temat :-) polecam książkę czarodziejki.com Jak wyglądał ten pierwszy raz z klientem? nie miała wyrzutów, obrzydzenia ? Potrafiła się przełamać żeby w ogóle dotknąć obcego faceta... to jest dla mnie abstrakcją :-)ją bym nie mogła.... dlatego tak mnie ciekawi :-)

Gość gość
Czytając te wszystkie pytania to mam wrażenie że ta jak jej tam królewna i pare innych zazdrości poprostu takiego stylu życia jakim trzeba być głupcem z wyskakiwaniem z tekstem o mamusi czy jej mama śpi z nią lub jest materacem oczywiście że nie a ja podziwiam kobiete za szczerość i uczciwość zakladając ten post miała wiele odwagi gdyż to zawód prostytutka powoduje że nie ma tyle gwałtów a najważniejsze żadna praca nie hańbi a tym co myślą inaczej niech sie leczyć na nogi idą bo na głowe już za póżno śmieszne teksty z kościołem i mamusią żal mi tych ludzi.

Gość gość
Czytając wasze pytania myślę że to niedojżała młodzież ktura nic nie wie na temat życia,a ciewkawość podpowiada te niedożeczne pytania.Kobiety tego pokroju były już od zawsze ,ponieważ żony nasze nie rozumiom naszych potrzeb ,dlatego fajnie jest znaleść się z kobietą wyłuzdaną w łużku chociż raz na jakiś czas.A te świętoszki niech się zastanowią czy nie lepszy dla nich związek z BOGIEM a nie z facetem.Pozdrowienia dla założycielki tego blogu.PA