Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dj82

Szok!!! Żaden fryzjer nie umie warkocza dobieranego!

Polecane posty

Gość dj82

Za każdym razem jak jestem u fryzjera pytam o uczesanie dobieranego i żaden fryzjer tego nie potrafi. Jestem w szoku bo jak dla mnie to podstawa fryzjerstwa. A co wy o tym myślicie?

Gość zołzowata Julka
Umiem to zrobić nie generalizuj!!!Ale to fakt ,że takich rzeczy już nie uczą nie wiem dlaczego.... Pozdrawiam:)

Gość dwa slowa dla ciebie
nie chce mi sie wierzyc: ze chodzisz na czesanie do fryzjera.

ja też niedawno się nauczyłam.. tzn umiałam to zrobić, wiedziałam jak... ale dobieranego jest bardzo dużo rodzajów.. to nie jest kwestia tego, że fryzjer nie umie.. to jest raczej kwestia tego, że nie lubimy tego robić... ciężko jest zrobić teraz dobieranego z pocieniowanych włosów..wyszarpanych degażówkami..:/ a takie fryzury posiada większość kobiet.. u mnie w salonie zawsze jedna drugiej wpisywała klienta na dobieranego.. ja osobiście nie lubię tego robić.. nie mówię o każdym fryzjerze, bo jest sporo takich którzy to uwielbiają i potrafią bardzo dobrze zrobić..

Gość wierra
ja tez chodze regularnie do Denique..

Gość tzw. francuski czyli kłosekja
ja nie jestem fryzjerka ale francuza robie sobie sama od szkoly podstawowej, wyglada jak kłosek umiem go robić normalnie i na wierzchu..nie wiem jak to wytlumaczyc moze ktos widzial...:)

Gość ALEXXXXXXXXXia
nie wiem u jakiego bylas ale to podstawa,sprawa jasna,zmien fryzjera -------------------------------------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość blondi703
Ja jestem fryzjerką i potrafie , ale to prawda bo bynajmniej mam to z doswiadczenia ze moja szefowa nie potrafi i ucze ją ja :)

Gość gość
ja nie jestem fryzjerką, a warkocza dobieranego zaplotę :-)