Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanagłowa86

praca jako specjalista ds odszkodowania? pytanie?

Polecane posty

Gość polanagłowa86

obecnie pracuje, znalazłam druga prace nazwijmy to w zawodzie zgodna z wykształceniem po roku bede pracowac w szpitalu w miedzy czasie dostałam kolejna propozycje pracy w kancelarii prawno medycznej ..jako posrednik ds odszkodowań...szczerze słabo sie znam ale sie naucze: ale chciałam miec jakas dodatkowa prace niezalezna zebym mogła dorobic pare stówek i nie wiem zy sie to pchac..z jednej strony nie wiem czy sie nadaje z drugiej czy to gra wrta swieczki..bedzie to umowa o dzieło bez jakis tam działalnoci własnych posrednik specjalista do spraw odszkodowań tzn szukam osób które miały wypadki , w ktorych doznały jakiegos uszczerbku..zbieram dokumentacje, kary lekarskie itd, organizuje spotkania...przekazuje je do mojej kancelarii gdzie prawnicy zakładaja sprawe i walcza o odszkodowanie troche mi to zajezdza akwizycja kiedys spotykałam sie z chłopakiem który w ten sposób dorabiał i był baardzo zadowolony tylko a mam jedna wade..a raczej zalete..jestem bardzo szcera jezeli w coś nie wierze to nie umiem sprzedac kitu klientowi

Gość Salutaris lex
s

Gość Salutaris lex
Mam wrażenie, że już odpisywałem na podobny temat: Oczywiście wszystko zależy od zaangażowania, im więcej czasu i energii agent angażuje w swoją pracę tym więcej zarabia. W naszej firmie pracują studenci, którzy oddają jedną sprawę na dwa miesiące i są zadowoleni bo otrzyma kilkaset złotych. Inni agenci, mocno skupiają się na swojej pracy oddają od kilku do kilkunastu spraw miesięcznie i zarabiają po kilka tysięcy złotych. Większość osób rozliczanych jest na umowę o dzieło, niektórzy prowadzą własną działalność gospodarczą i wystawiają nam faktury VAT. Bardzo ważną kwestią jest skuteczność danej firmy oraz wysokość prowizji dla agenta za oddane sprawy. Jeżeli oddasz klienta ze złamaną ręką do małej firmy, która szuka szybkiej ugody, lub firmy „hurtowni, której nazwy nie będę wymieniał ale wszyscy wiedzą o którą chodzi, to klient dostanie 8 10 tyś odszkodowania. Jeżeli natomiast pracujesz dla skutecznej firmy, to klient otrzyma w granicach 20 tyś. łatwo to sobie przełożyć na wysokość swojej prowizji, praktycznie za tą samą sprawę. Przed podjęciem takiej współpracy radzę też zorientować się jakie warunki firma proponuje swoim nowym agentom. W tych gorszych, dostajesz 5-10% za pierwszych 5 spraw, płacisz za ulotki materiały reklamowe itd.(to jest absurd ponieważ reklamujesz firmę a nie siebie), płacisz za szkolenia. W tych lepszych startujesz z 15% (czasami więcej jak masz doświadczenie lub systematyczne dojście do poszkodowanych), nie płacisz za szkolenia, nie płacisz za materiały reklamowe itd. Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą zapraszam na nasza stronę: salutaris-lex.pl/praca_index.html

Gość ExpertDRB
Nie kierowałbym się % prowizji jeżeli chodzi o rozpoczęcie współpracy w temacie odszkodowań. Praca Agenta d/s odszkodowań albo współpraca jako Informator wcale nie jest taka prosta jakby mogło się wydawać. To prawda, że w większości wypadków nie ma żadnych kosztów za szkolenia, materiały i wejście w temat, jednak konieczne jest wprowadzenie i opieka odpowiedniej osoby. Licytacja procentowa może zachęcić osoby, które jeszcze nie znają dogłębnie tematu, bo czasem 10% znaczy dużo więcej niż 40% :) W razie pytań zapraszam Tel. 792 00 90 80

Gość gość
Ludzie nawet nie wiedzą, jaka to może być intratna i satysfakcjonująca praca. Nie dość, że pomagasz ludziom w potrzebie, to jeszcze naprawdę godziwie na tym zarabiasz. Czy wiecie, do jakich sum może dojść prowizja takiego przedstawiciela? Polecam zajrzeć na praca-odszkodowania.pl

poszukaj na rekrutacyjnarewolucja.pl, strona z wieloma ofertami w tym z tej dziedziny, w której szukasz! znajdziesz coś dla siebie!

Witam, a ja znalazłem ciekawą ofertę, w której wynagrodzenie i wsparcie pracowników firmy są naprawdę na wysokim poziomie. Wiadomo, w takiej pracy w większości liczy się samodzielność i zaangażowanie, bo przecież firma sama klienta ci nie "przyniesie", jednak dla osób ambitnych, którzy chcą się uczyć nowych rzeczy, jak najbardziej zajęcie bardzo ciekawe. Pozdrawiam i przesyłam info: https://kompensja.wordpress.com/2015/06/24/praca-odszkodowania/

ja pracuję od kilku lat jako agent do spraw odszkodowan i jestem bardzo bardzo zadowolona. Kancelaria z którą współpracuję obecnie działa na terenie całej Polski i płaci naprawdę zadowalające prowizje ! Chętnym polecam Kancelarię Odszkodowawczą Unicover www.unicover.pl zakładka wspolpraca

Gość gość
Witam. Oczywiście ,że warto. Nasi zaangażowani przedstawiciele zaczynali pracę w odszkodowaniach jako dodatkowe źródło dochodu. W tej chwili odszkodowania to ich jedyne źródło dochodu do gospodarstwa domowego.Ci którzy pracują sami zarabiają średnio kilkanaście tysięcy miesięcznie,a te osoby które mają swój zespół nawet po kilkadziesiąt tysięcy.Oprócz wynagrodzenia prowadzą biura które opłaca kancelaria ,oraz za wyniki otrzymali pensję na opłacenie leasingu samochodów wysokiej klasy. Wydaję mi się ,że warto!!! Osoby mające doświadczenie zapraszam do kontaktu. Krzysztof tel.504-729-591 www.solace.pl www.ocena-szkody.pl

Gość Kancelaria FIDUCIA
Zapraszamy do współpracy. U nas agent otrzymuje prowizję z całej sumy uzyskanego odszkodowania,a nie z sumy, którą pobiera kancelaria. Kancelaria Odszkodowawczo - Windykacyjna FIDUCIA. Tel. kontakt. 518 153 623

Gość gość
Faktycznie świetne warunki ma Europejskie Centrum Odszkodowań. Warto do nich się zgłosić. Można sporo zarobić.

Gość gość
Generalnie o pracy specjalisty ds odszkodowań opinii jest masa. Ja pracuję w tej branży już kilka lat i przyznam, że mimo, iż rozpoczęcie kariery było naprawdę ciężkie, to była to prawdopodobnie najlepsza decyzja w moim życiu. Ze względu na różne systemy, ludzie motywowani są w zły sposób. Wmawia się im, że wyniki przyjdą od razu. Absolutnie tak nie jest, trzeba włożyć trochę pracy, żeby móc się rozwijać. Jednak naprawdę warto, bo nie tylko praca jest świetna (pomagasz ludziom, a dodatkowo możesz zarabiać, to naprawdę budujące), ale i zarobki. Odszkodowania to mocna branża w której można naprawdę dużo zarobić. Wystarczy znaleźć kilku klientów, a potem sami będą się zgłaszać z polecenia. Pracuję w firmie https://das.pl/ - bardzo sobie chwalę. Miałem nawet przyjemność wyjechać na wycieczkę dzięki dobrym wynikom. To fajna motywacja.

Gość gość
Najlepiej napisać pod ten adres a.kita@euco.pl jeśli chcesz pracować w firmie odszkodowawczej i sporo zarabiać.

Gość Tomasz Kowalczyk
Zapraszam do współpracy Tomasz Kowalczyk Dyrektor Regionalny EuCO Tel. 602 304 237 t.kowalczyk@euco.pl

Gość gość
Praca fajna. Ja robiłem w EuCO i tam było najlepiej :) POLECAM