Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomkowa poziomka:)

Plamienie a pigułki

Polecane posty

Gość Poziomkowa poziomka:)

Jestem młodą mamą. Jak karmiłam to lekarz przepisał mi Azalia - pigułki dla kobiet karmiących piersią. Przestałam już karmić, ale został mi zapas pigułek. Lekarz powiedział aby skończyć je brać i dopiero potem przyjść po inne. Od jakiegoś czasu plamiłam. Był to raczej brudny ( prawie czarny ) śluz, widoczne były jakby skrzepy. Potem już niby lepiej, coraz mniej. Dziś rano kochaliśmy się z mężem. I teraz zauważyłam, że krwawię. Nie mocno, ale bardzo jasną krwią, żadką ( prawie jak woda zabarwiona na czerwonawo ). Nic mnie nie boli. Czy któraś może miala podobnie. Jak się skonczyło? Do lekarza niestety przed weekendem już nie zdążę, dlatego tu pytam. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość poziomkowa poziomka :)
Dzięki za tyle odpowiedzi. Jak widać lepiej rozstrząsać po raz tysięczny czy moge być w ciąży, kochałam się z chłopakiem, sra ta ta ta.....

Gość Dariusz Kowalski
Poziomko Najlepiej zrobisz jak pójdziesz z tym do ginekologa, lub skontaktujesz się z konkretnym specjalistą np. na stronie wpadka.pl jest to serwis poświęcony głównie antykoncepcji ale myślę że Tobie też powinien pomóc.