Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Hej jestem tu nowa :P

Polecane posty

pozdrawiam środkowym palcem --- Nie Ja nie twierdze że mówisz że jest brzydka, może źle zrozumiałaś moje intencje w mojej wypowiedzi :)

Monique i co z tego ze siedze tutaj?Kobiety tez ywkonuja meskie zawody,ubieraja koszule,spodnie.Co to ma za znaczenie kto gdzie siedzi?Nie przebywam tutaj codziennie i 24 h:)

Witam autorko, Jesteś bardzo ładna, niepotrzebnie wrzuciłaś zdjęcie, bo pewni zakompleksieni ludzie będą Ci dokuczać :P

moniqe uwazasz ze metroseksualny mezczyzna jest meski?Uwazasz tez ze uwzywanie kosmetykow jest nie meskie,dbanie o higiene.Jak ktos jest pedantem to tez zle?Moze poprostu Ty zyjesz jeszcze w epoce kamienia lupanego,i dla Ciebie mezczyzna to ten co poluje,jest zarosniety i ciagnie sowja kobiete za wlosy do jaskini?:)

oświadczam wszem i wobec że to jest moje zdjęcie i nie jestem na tyle tępą dzidą żeby zakładać profil i wklejac nie swoje zdjęcie - pomyślcie troszkę :)

Autorko, nie tłumacz się. Gdybyś wkleiła brzydkie to by uznali to za Twoją fotkę :). Pomyśl, jak muszą wyglądać ludzie, którzy nie wierzą w to, że ktoś ładny może tu wejść i pisać. Oni są przekonani, że wszyscy na forum są brzydcy. Ja nie jestem przystojny, ale nie jestem tez bardzo brzydki. Tak naprawdę nie chodzi tez o wygląd, a o podejście do samego siebie.

lilou_moew --- Eee tam nie tłumacz sie i tak niektórzy z góry mają i znają swoją wersje prawdy wiec to nie ma sensu :)

autorko---- wstawiajac swoje zdjecie okazalas sie bardziej tepa dzida, niz jakbys wstawila nie swoje zdjecie. Pozniej beda ci chuja do nosa dorysowywac, itp. Wiec moglas sie troche zastanowic przed wstawieniem. a do meza- ja mam inne zdanie na ten temat i tego sie trzymam.

To że będą jej przerabiać zdjęcie nie świadczy o niej, a o tym, że motłoch powinien być odcięty od internetu. ;)

Kazdy ma jakis typ urody,i kazdemu podoba sie co innego,ze autorka jest dla mnie urodziwa to moja opinia.W oczach innych moze byc mega brzydka,a u zazdrosnych kobiet.....No coz bez komentarza;)

"Kazdy ma jakis typ urody,i kazdemu podoba sie co innego,ze autorka jest dla mnie urodziwa to moja opinia.W oczach innych moze byc mega brzydka,a u zazdrosnych kobiet.....No coz bez komentarza" aha czyli jednym ma prawo się podbać, a drugim nie bo będą wtedy zazdrosnymi brzydulami? sam sobie zaprzeczasz.

Ale wstawiajac zdjecie powinna sie zastanowic i liczyc sie z tym ze moze tak byc, a jest mloda i jak ktos z jej znajomych zobaczy takie zdjecia w sieci to pozniej moze miec nieprzyjemnosci. Ato to juz jej problem ;)

Bumbumshoko-Niektorzy na przekor beda pisac co innego,a co innego myslec i to mialem na mysli. Monique-Wstawianie fotek na nk,fb,twiterach itp etc,jest bardziej bezpieczne?przeciez nie pisze nic zlego,obrazliwego,ani kompromitujacego.

Może mieć nieprzyjemności fakt. Może też to obrócić potem w żart. Moje zdjęcia kiedyś przerobiono :P Na początku byłem zły, potem mi przeszło. Ktoś może jej fotke przerobić i pewnie tak się w końcu stanie, niestety nie ma skutecznej metody usuwania motłochu z fal internetu :)

Na portalach typu NK nikt nie jest anonimowy, a wszyscy sobie "słodza", nikt nikogo nie krytykuje. A tu.. wiadomo. Moze za krotko siedzisz na kafeteri, wiec jak nie masz doswiadczenia to sie nie wypowiadaj

Monique byc moze,ale sama tego do konca nie wiesz jaki kto ma staz na kafe;)Na nk wystarczy zalozyc fikcyjne konto,skopiowac fotki i puscic dalej w obieg po przerobieniu.niestety kiedys net byl drogi,niedostepny,i nie bylo tylu szumowin,teraz sie to zmienilo

Moniqqqeeee Pisałem, że moją fotkę przerobiono. I to z NK :P. WIem, że ludzie są pojebani. Motłoch jest wszędzie, mijasz jego przedstawicieli na ulicy, tutaj po prostu wyraźnie można dostrzec kto jest jego przedstawicielem. Tylko, że nie wszyscy mają odwagę zaczernić nicki.

Gość Kazikoooo
Moniqqqeeee- spier dalaj w podskokach zazdrosnico :O nie wypowiadaj sie nawet gimbowo skoro dla ciebie idealem jest peja :O won!

Dletego z wstawianiem zdjec trzeba uwazac. Niektorzy chca pokazac swoja urode i zdobyc kilka komplemantow, a niektorzy z zazdrosci sie mszcza robiac takie rzeczy.