Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona Otwock

MOJE OBAWY Z WYBRANYM FOTOGRAFEM??

Polecane posty

Gość Ilona Otwock

Wczoraj z koleżankami z racji zbliżającego się mojego ślubu rozmawialiśmy o fotografach i videowcach. Fotografa zamówiliśmy prawie rok temu, ale zaczęliśmy mieć pewne wątpliwości. Wybraliśmy go na podstawie przeszukiwania stron internetowych ze stronami fotografów. Z trzech fotografów, z którymi się umówiliśmy wybraliby tego jednego, którego zdjęcia wydawały się nam najciekawsze. Teraz usłyszałam, że ktoś był z jego zdjęć bardzo niezadowolony. Zdjęcia przez niego wykonane całkowicie odbiegały od tych ze strony internetowej i jego pokazu albumowego. W czasie naszej rozmowy wyszło, że każda z koleżanek słyszała o takich fotografach, którzy co innego pokazują w ramach reklamy a co innego robią młodym parom. Mam teraz problem i nie wiem jak go rozwiązać.

Gość Też mam takie same przemysleni
Nie ty jedna masz takie obawy. Zbyt często ostatnio słyszałam o kombinacjach fotografów i zawiedzionych pannach młodych. W razie czego zawsze można ubiegać się o odszkodowanie w sądzie:D

najbardziej mozna sie przejechac na agencjach typu foto video gdyz zatrudniaja sporo ludzi i nigdy niewiesz kto ci sie trafii, ja pomagalam przyjaciolom w znalezieniu fotografa i kamerzysty wiec pzrewertowalam rozne fora internetowe, zebralam opinie do kupy i raczej suzkalam takich mniej wyslawionych ludzi gdyz balam sie ze ci inni robia sobie sami reklame w necie. efektem czego znalezlismy bardzo fajnych fotografow z pasja ktorzy mogli sie pochwalic nie tylko swietnymi zdjeciami ale takze wiedza na temat sprzetu, sposobow fotografowania, mieli super pomysly i robili przy narzeczonych przykladowe zdjecia dla sparwdzenia. duzop zaliczki wplacilas>>>??

Gość forgetfulness ubaw
Najważniejsze to chyba były te fora internatowe, które przewertowałaś, bo one przecież są najbardziej wiarygodne i tam fotografowie pod nikogo nie podszywają. Znajomość sprzętu też jest ważna, aby czasami nie robili zdjęć jakimiś aparatami typu kompakt. Ty też jesteś bardzo wiarygodna, bo masz tyle punktów na czarny nick. Czy możesz jeszcze więcej napisać tego swojego ble ble ble ble ble.... Ilona masz tu przykład wiarygodnej wypowiedzi takiej samej jak wiele ,,wiartgodnych" propozycji fotografów.

Gość 53453535
Niektore opinie mijaja sie z prawda dlatego musimy uwazac, ale powiem wam ze ja wlasnie dzieki forom uchronilam sie przed wpadka, dziewczyny kazde zrodlo jest dobre szukajcie. ja dzieki forum zrezygnowalam w pore z uslug pana Bartlomieja Makarskiego. uwazajcie na tego fotografa jesli jestescie z okolic Radomia PS. im wiecej sie szuka tym lepiej! mowie z autopsji

Gość do 53453535
Jeśli chodzi o Bartłomieja Makarskiego to na kilku forach o nim pisano, że większość zdjęć na jego stronie nie jest jego autorstwa. Zresztą takich jak on jest ponad połowa. Jeśli widzę po jednym góra trzech zdjęciach tych samych ludzi w portfolio to opuszczam stronę fotografa, bo wiem, że to krętacz i manipuluje ludźmi.