Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szitowe życie me

ŁADNA POGODA A JA SIEDZE W DOMU JESZCZE W PIŻAMIE

Polecane posty

witaj nonszalancka :) no jeden wielkie gówno... mam to samo... tylko jak się wziąć za siebie he? jak się wziąc w garść... jakoś ja nie mam motywacji

Gość _nonszalancka_
22 mnie to wkurwia, ze wszyscy tak sie interesuja w domu tym, zeostatnio malo wychodze mam dola, wszystko mnie wkurwia, tyle lat sie nie interesowali moim zyciem, gdzie wychodze z kim, jakie mam plany, co czuje a teraz tak im przeszkadza......ze siedze w domu widze, ze trzeba sie wyprowadzic dzis jest szczyt mojej frustracji!

mnie też w wkurwa nieziemsko te pytania i jakieś rady z dupy wziete...ze dlaczego siedze sam, zebym jakichs kolegow poznał, zebym gdzies poszedl, dlaczego to dlaczego tamto, a po co a na co... ale pieprze ich, moje zycie i robie co chce

Gość _nonszalancka_
niby tak....ale wieszjak ci tak ciagle ktos sterczy nad uchem i ciagle tosamo pierdoli to cie zdoluje do konca co oni kurwa mysla, ze mi dzisiaj tak fajnie siedziec?? nie musza podkreslac tego, ze mam ostatnio slaby kontakt ze znajomymi i ze nie mam ochoty ich widziec.....kurwa mac!!!!!!!!!! zaraz zwariuje!

Gość _nonszalancka_
czuje sie tak chujowo od jakiegos miesiaca, ze poezja stracilam prace, na uczelni mam przypal, rozstalam sie z facetem....za duzo tego na raz. poza tym mam jakies dziwne problemy egzystencjalne..... nie raz mysle, ze na chuj mi to wszystko, na chuj sie starac...... sam brak pracy i zajęcia mnie wykańcza.... zaczelam codziennie popijac driny, to juz rytual.... a dzis widze, ze brakuje mi alko bo jeszcze jestem trzezwa... o kurwa chyba sie staczam...

Gość _nonszalancka_
masz ochote na gg sie poużalac nad soba???

Gość zielonemajtki07
ja tez ;-( chociaz pogoda u mnie beznadziejna

Gość _nonszalancka_
gg lepsze 3 5 5 5 3 1 9 1 czekam

Gość _nonszalancka_
kto chce niech pisze dzis romawiam z wszystkimi zdesperowanymi

Gość _nonszalancka_
a ja wole gg i co teraz? nie chcesz nie pisz proste

no nic...to ni ebedziemy sie razem wspierać...trudno..a możemy sobie pomóc troszke... ja wole maila ponieważ można sie skupić na odpowiedzi a na gg to leci szybko te pytania i jakies takie postrzelone to :P

hahah noo mamy may :P a wczoraj dopiero o 18 zdjąłem piżame i się wykąpałem :/ poszedłem na rower, potem za zakupy...spoko nieprawdaz?

Gość _nonszalancka_
poomleka a kto ich teraz nie ma? chcialabym tylko takie miec. kurwa mac ale porazka

Gość _nonszalancka_
dobra włącze horror ,mocne wrazenia moze mi dobrze zrobią! paaa wszystkim

ooo rzodkewka mniam mniam... ja wyrosnie to dasz spróbowac co? tylko pamietaj przerzedzaj je bo takie malutkie wyrosna i mało bedzie ;P jak tego nie zrobisz...tak samo z marchewką :P w sumie to ze wszystkim :P

Gość biała pantera
u mnie pogoda taka sobie ale czuje sie meeega samotna

pomidorki jutro sadzimy a ogórki nie wiem własnie, u mnie dzisiaj dzieci w kościele komunie miały a deszcz taki padał że masakra