Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( hmmmmmm

Jak masturbacja omal mnie nie zniszczyła....

Polecane posty

Gość :( hmmmmmm

Czesc,hmmmm to może najpierw powiem coś o sobie,a wiec tak mam 20 lat opisze wam jak "nałóg" masturbacji ma niszczycielską negatywna moc. Można wymieniać tak w kółko skutki psychiczne,a nawet w pewnym stopniu fizyczne. Nie bede mowil jak to sie stało ale opowiem o tym jak to na mnie wplyneło. Jako 11 latek zacząłem to robic, nie ukrywam wrecz przyjemne to było wszystkie problemy znikały ale chwilowo:( to było o tak pare minut przyje- mnosci i nic wiecej tylko przyjemnosc i tak przez wiekszoc okresu szkolnego sie to ciągło za mną,wpadłem w dół nie byłem nawet swiadomy ze coś ze mną nie tak. Poczułem pierwsze skutki psychiczne majac 17 lat:( wiem ze tal pozno dopiero),niesmialosc,brak koncentracji,ogromne poczucie winy,niezdolnosc do kontaktów miedzy plcia przeciwna nie mowie tu o impotencji ale o niesmialosci ktora zawladneła mna, to to jeszcze nic o czym mowie,coraz gorsze oceny,nie mowiac o braku energii,byłem gruby najchetniej to tylko mi to do szczescia starczyło pojawiły się zakola,pierwszy etap łysienia a na dodatek przerzedzone na czubku głowy włosy rozumiem geny genami ale w takim wieku?,poszlem na kurs prawa jazdy nie ukonczylem i znowu ten brak koncentracji,nie pozwolily mi ukonczyc tego wszystkiego,jak pojawił się jaki kolwiek problem uciekalem w masturbacje. Rok temu....powiedziałem sobie dość mam dosyć tego co robię tego walenia konia:( wiem ze to brzmi smiesznie ale taka prawda,jesli chodzi o ten nałóg to sam ja sam probuje go pokonać,potykam się i wstaje,ze zmiennym powodzeniem walcze z tym kure*stwem,wzialem sie za siebie. Poczucie winy które mnie obezwladnia po tym gdy juz to zrobie zniecheca mnie do zycia,radoscia jest gdy tego nie zrobie,jesli chodzi o wlosy zaczalem dbac o nie,nie lysieje nie wypadaja mi,nie jestem zmeczony,gdy nie robie tego mam ochote na zycie i zyc pelnia zycia. Moim marzniem jest zrobic kurs prawo ajzdy,znalezc dziewczyne i ulozyc sobie zycie. Mam nadzieje ze moja historia bedzie przestroga dla tych ktorzy chca to robic,postanowilem wygrac z tym nie czuje sie w pelni jeszcze obcy z tym nalogiem ale staram się jak najbardziej pokonac to. Polecam książke Obudz w sobie olbrzyma, to ona mnie odmieniła .............pozdrawiam was !!

Gość aha i achhhh
:D łysienie jako następstwo masturbacji, brawo :D Inne idiotyzmy przemilczę, napisz jeszcze ze sie nawróciłes i często chodzisz teraz do kościoła.

właściwie jaki wpływ ma masturbacja na oceny szkolne to że miałeś dwóje to nie wina masturbacji jesteś jakby to powiedzieć głupi :)

Gość ale rozum zniknął bezpowrotnie
jak czytam CIĄGŁO, albo POSZŁEM to niedobrze mi się robi. A łudziłem się że w Polsce nie ma już problemu analfabetyzmu

Gość kobitkaaaaa
cos w tym jest

Gość o żesz w mordę................
młówisz złe tu sjem ciungłó za tłobom?

Gość Módlsie
Módl się i proś Marie o wstawiennictwo.