Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniądze2912

Co robić

Polecane posty

Gość Pieniądze2912

Witam,mam pytanie gdybyście mieli np 350 tysiecy na koncie aktualnie to co byście zrobili? Chodzi mi o to czy np kupilibyście mieszkanie czy ednak zostawili to na lokacie. Normalnie bym się nie zastanawiał ale koszmarnie martwi mnie inflacja i perspektywa wprowadzenia euro... dlatego zastanawiam się czy ne byłoby dobrze kupić mieszkania np... Co sądzicie?Błagam doradźcie coś bo spać już po nocach nie mogę od tego;(

Gość luliczkaaaaaa
ja bym kupiła mieszkanie. ale nie wiem czy Ty już masz jakieś swoje. Zawsze idzie wynająć o ile trafisz na fajnych lokatorów. Poza tym mieszkanie są w cenie i wątpie, żeby teraz kiedykolwiek staniały drastycznie.

Gość dużego mieszkania za tę kwotę
nie kupisz, ale zawsze możesz je wynająć i czerpać z tego zyski. Lokata to jedno wielkie g...

Gość shiga
zainwestuj w elektrownie wodna

Gość Pieniądze2912
No właśnie wiem że dużego nie kupie a wydać cały dorobek życia na pudełko(co za pojebany kurwa !!!!) nie chce. Nie wiem kurwa chyba zapisze te grosze rodzinie i z tym skończe... Kurwa dosyć tego wszystkiego mam

Gość Top***Secret
Ja kupiłabym zdecydowanie mieszkanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pieniądze2912
No ale ile ja kupie metrów mieszkanie za takie grosze;((( Będę musiał wynająć jakimś idiotom studentom co nie będą go szanować naweti zaraz je rozjebią...

Gość ona12
mozesz zainwestowac w ziemie.

Gość Pieniądze2912
W ziemię?

Gość ona12
skoro boisz sie kupic i wynajmowac mieszkanie to ja bym zainwestowala w jakas dzialke pod duzym miastem. nie wiem skad jestes, ale dzialki pod warszawa z kazdym rokiem duzo zyskuja.

zalezy gdzie to mieszkanie chcesz kupic jesli chodzi o warszawie czy poznan to oczywiscie wieksziego mieszkania nie kupisz ewentualnie jakas kawalerka albo 2 pokoje ale jak sa mniejsze miejscowosci to jasne ze kupisz bez problemu 3 albo i 4 pokoje :o moj znajomy kupil za 180tys 3pokoje gdzies na slasku, ale miejscowosci nie pamietam

Gość ona12
tyle ze jesli to ma byc mieszkanie pod wynajem a nie dla siebie to najlepiej jak bedzie mialo ok50m2 dwa pokoje. takie najlepiej sie wynajmuja.

Gość Pieniądze2912
Kraków...............................

Gość ona12
ja peweni bym zainwestowala na gieldzie, ale to jest ryzykowne. wracajac do mieszkania to jest to dobra inwestycja, zwlaszcza ze ceny sie troche ustabilizowaly i nie powinny juz mocno spadac. 50m2 spokojnie peweni kupisz. jednak wynajmowanie wiaze sie z ciaglym strachem ze cos ci zniszcza. dzialki pod krakowem peweni tez zyskuja na wartosci tak jak w warszawie, a przy okazji nie trzeba sie martwic....kupic i tyle.

Gość Pieniądze2912
A sądzisz np że jak zostawiłbym te pieniądze na lokacie to dużo strace?

Gość Pieniądze2912
Pierdolne se w łep jednak,mam dość

Gość dobra uczyń mnie
twoja spadkobierczynią Xd za około 240 tysiaków kupisz mieszkanie w starych blokach , około 57 metrów nie w wawie , ale w łódzi juz tak , jak pod wynajem nie szkodzi ,ze uzywane.Mieszkanie jus ci pracuje na siebie,Działke tez kupisz nawet za 30 tysiaków , kolejna inwestycja.Dobrze ci tu radzą. Na Slasku sa jeszcze tańsze mieszkanka.

Gość łe tam kto pije i pali
złożyłabym wymowienie

Gość -987609876
złoto jest na górce durna pało, 3 lata temu trzeba było kupować a nie teraz:o