Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotne

Co sądzicie o samotnych matkach?

Polecane posty

Kazda glupia suka potrafi wydac na swiat mlode i szczycenie sie tym jako zyciowym osiagnieciem i szczytem ambici jest niepowazne!

Gość egsggdsgdfg
Ale są te prawdziwe kobiety co dbaja i te co się puszczają !! Te które tak jak ja popełniły bład ale są porządne zadbane i więcej doświadczone życiowo a są takie co o to nie dbają . a z tym sie akurat zgodze, sek tez w tym zeby potrafic przyznac sie do bledu

Ale kobiety to takie juz sa.Niech no ktora wypluje ze swego lona, na swiat bachora, a juz sie uwaza za pepek swiata i uwaza, ze dokonala jakiegos bohaterskiego wyczynu i wszystko jej sie nalezy!

Gość Policz się
Tak facet też by mógł być dumny z tego jak wychował dzieci . To w końcu jego nasienie mógł by się ożenić to bachora by nie miał nie ślubnego !!

Gość I co ???
Tak bo wychowanie to coś cennego i bohaterskiego . Nakarmienie ,ubranie, uczenie, wpajanie dobrego wychowania , nauka , choroba dziecka , i przede wszystkim cierpliwość to cechy których ty nie zdołał/a wykonać . Nie wiecie tego skoro uciekacie !!!!

Gość egsggdsgdfg
Ale kobiety to takie juz sa.Niech no ktora wypluje ze swego lona, na swiat bachora, a juz sie uwaza za pepek swiata i uwaza, ze dokonala jakiegos bohaterskiego wyczynu i wszystko jej sie nalezy! pieprzysz jak potluczony

Gość z tego wynika.............
z waszych wypowiedzi wynika,ze jesli w zyciu sie nie ulozy to lepiej oddac dziecko do sierocinca,olac sprawe i ukladac sobie zycie bardziej ostroznie,byle tylko nie zyc z pietnem na czole pt,,samotna matka,, i nie byc posegregowanym jak smiec do worka z nalepkami plytka,durna i puszczalska.

Gość z tego wynika.............
I nie zawsze jest tak ze facet ucieka,czasem to kobieta ma dosc i bierze noge z meczacego zwiazku.A po cholere sie meczyc?? wy wszyscy z rozbitych rodzin,po rodzicach rozwodnikach,jest was mnostwo,plujecie tutaj a sami jestescie takimi wyplutymi pomiotami,ktore zdechlyby w rynsztoku gdyby nie te wasze matki ,ktore o was troszczyly sie kazdego dnia

Gość hvjhvjhbh
facet zaplaci marne alimenty i ma spokoj a matka musi sie martwic za co oplatyz robic, dodatkowe lekcje wakacje, umeblowac mieszkanie, nakarmić ubrać a taki luj zapłaci 200 zeta i jest macho

Gość Ja jakoś
nie odałam dzieci i nie siedziałam pod opieką matki , sama dałam rade i co to że facet odszedł odemnie to ma swiadczyć o mnie i dzieciach . Ja wziełam na siebie odpowiedzialność . !

Gość Dlaczego !!
Jestem ładna ,porządna samotną matką ,prałam ,sprzątałam ,gotowałam ,wychowywałam, i potrafiałam dbać o siebie . To że facet zdradził i odszedł jego sprawa ale z tego powodu zostałam ''Samotną matka'' i to ludzie już żle patrzą bo samotna to juz coś okropnego że sama , że dzieci , że bękart a dlaczego to faceta nie ocenia tylko SAMOTNĄ MATKĘ ! Takie życie i tacy ludzie !!

Gość kjhgh
takie to jest to polactwo, niedojrzale, zasciankowe......durne po prostu

Gość Dlaczego !!
Tak jak biedny różni się od bogatego . Tak samotna matka palcami wytykana będzie przez niewiernego !!

Gość kjhgh
a co myslicie o tych lujach ktore sie puszczaja, robia dzieci i sie kurwia na prawo i lewo zostawiajac swoja kobiete i dziecko\?

Gość Dlaczego !!
Są ludzie i ludziska tak było i będzie .

Gość 6897984758957
Może wypowie się jakiś facet co ??/

Nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie wytykal palcami samotnej matki.Robia to tylko mocherowe berety, bo tak kazal ksiedz proboszcz!