Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camillohotornotcamillo

Dziewczyny chę Wam coś powiedzieć ważnego:)...

Polecane posty

Dziewczyny wszystkie jesteście ładne nie róbcie sobie krzywdy operacjami plastycznymi!!! Czy małe czy duże nie ważne, ważne że zadbane!!! Jestem facetem, który tak właśnie na Was patrzy i gdy widzę jakąś zooperowaną to myśle sobie, że dziewczyna głupia była, że naturę skrzywdziła.... Naturalne ale ZADBANE SĄ ŚLICZNE - WSZYTSKIE:)... Pozdrawiam Wszytskie kobiety jesteście śliczne. PS> bądźcie dla nas facetów czasami bardziej wyrozumiałe, bo ciężko nam zroumieć obywatelki VENUS...

Gość unga bunga
spierdalaj

widze odezwał się przeciętny polaczek z kompleksami przeciętnego polaczka masz małego? masz z tym problem? co ci nie pasuje w sobei polakczku? że tak bardzo brzydko się wyrażasz? że tak nie nawidzisz cały świat? jaki masz problem polaczku? powiedz może wyleczymy cię z tej polskiej niedoli? bo teraz następuje era nowych obywateli polski, którzy żyją lajtowo bez obrażania się na cały świat i innych wiesz jesteś do tyłu.....

niestety nie masz racji, operacje plastyczne niektórym kobietom mogą podnieść samoocenę, a to już sukces, oczywiście umiar musi być zachowany

Gość unga bunga
"masz małego? " jeżeli to było do mnie to odpowiem że nie posiadam kutaska z takiego względu iż jestem odmiennej płci "masz z tym problem?" tak mam problem bo takie buraki jak ty nie rozumieją że kobieta nie robi operacji plastycznej żeby się podobać facetom tylko sobie

to sztuczne oszukiwanie własnej psychiki... trzeba akceptować bo mogą stanąć przed taką osoba takie przeszkody nie do zmiany i przy braku akceptacji zazwyczaj dochodzi do załamania lub długotrwałej depresjii.... a prawda jest taka że coraz więcej facetów docenia naturalne ale zadbane a plastikowe lale zostają dla tych nie wybrednych

Gość unga bunga
buraku zajmij się sobą i swoją suką a od innych się odpierdol

są różne powody dla których robią operacje masz rację niektóre dla siebie inne dla otoczenia ale sens jest taki by podniesc swoją wartość w otoczeniu co skutkuje sztucznym podniesieniem sobie nastroju czyli oszukiwanie siebie.... to droga do nikąd coś co wydaję się z bliska proste w głebi skomplkowane ale tak czy tak wiąże się z otoczeniem gdyż nie jesteśmy sami

to sztuczne oszukiwanie własnej psychiki... trzeba akceptować powiedz to kobiecie, która żyje swoimi kompleksami...

Gość słodkie winogrona
ciekawe gdzie ci faceci doceniający ładne i zadbane bez ingerencji chirurga.. Skoro na ulicy, w klubach itp. ślinią się do tych napompowanych, które z resztą myślą, że mogą mieć samego Adonisa i spławiają ich jak leci, a oni dalej się ślinią..

unga bunga jesteś typą polaczką z problemami nienawiści do świata nienawiści do siebie, którą reflektujesz na otoczenie siejesz zawiść kłamstwo bo masz problem z sobą pewnie pytasz siebie w samotności czemu czemu tu urodziłam sie czemu muszę to znosić czemu jestem taka brzydka i oddalają c te myśli rzucasz nienawiść na innych mogę ci pomóc wyjść z błędnego koła polskiej małości jest nas coraz więcej ludzi światłych otwartych nie majacych problemów z tym kim jesteśmy gdzie się znajdujemy ponieważ umiemy się z tym godzić a to daje kopa do zmian pozytywnych zyczę ci tej zmiany a Bóg da ci szczęście i radość z bycia tu i bycia sobą

fakt ślinia się ale jest ich coraz mniej tym, które żyją w kompleksach potzreba siły by zobaczyć świat inaczej a to potrzeba drugiej osoby więc gdy ludzie będą mniej surowi na pewno będzie lepiej.... bo wpatrywanie się w dziunie z videclipu i zamartwianie sie o jaka jestem beee nic nie da trzeba znać swoją wartość a polakom dużo barkuje tego..... choć powoli się to zmienia będąc w maroko zauważyłe, że mimo biedy ludzie są bardzo szczęśliwi i mają ogromną pewność siebei w p[rzeciwieństwie do polaków dlatego ich postrzega się jako bardzo fajnych ludzi

Gość słodkie winogrona
heh światowy i otwarty- nie zapominaj o jednym- też jesteś tym "polaczkiem". Ja akurat jestem Polką, wiem jaki temperament mają Polacy i niesamowicie wkurwiają mnie Ci, którzy wyjadą na 2 miesiące do Niemiec na ogórki, po powrocie zapominają jak się mówi po polsku i rzucają te obelżywe hasło "polaczki" a kim Ty kurwa jesteś by oceniać CAŁOŚĆ narodu przez pryzmat swojego patologicznego środowiska? To, że Ty znasz "polaczków" nie znaczy że Polaków nie ma.. to tyle, co do operacji się z Tobą zgadzam. ale na przyszłość nie zapominaj o dużym "P" przed słowem "Polak" ok? Jeśli nie z szacunku do innych, to chociaż do sieboe, bo też nim jesteś.

oj muszę cię zapewnić, iż mam przyrodzenie męskie od 26 lat....

Gość unga bunga
"czemu tu urodziłam sie czemu muszę to znosić czemu jestem taka brzydka" że ty sobie takie pytania zadajesz to już twoja sprawa nie uważam się za brzydką osobę i jestem bardzo szczęśliwa wkurzasz mnie ty myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś każdy ma prawo do robienia ze swoim ciałem co chce z twoich wypowiedzi wynika że ty masz z tym problem i ty nie akceptujesz siebie idź lepiej do psychologa

nie uważam się za Polaka bo odstaje od normy. nie zmieniam zdania po wyjeździe na 2 mc za granice. jestem otwarty, nie mam problemów z sobą, znam języki, jestem radosny, pewny siebie... nie zieje nienawiścią na wszytsko i wszystkich.... po prostu urodzilem sie yu i mieszkam tu ale czym jest polskosc???? bo patrzac na dzisiaj przez perspektywe historii to niestety polskosc to wojowanie z calym swiatem szableka to malostkowosc to postrzeganie swiata jako niezrozumialej magii to brak szacunku to prostota polska nigdy sie nie uda bo podwaliny sa zle jesli ludzie nie zrozumieja ze zyja dla siebie i to oni sa najwazniejsi to dlaej beda walczyc o twor polske p[rze pryzmat swojego osobistego nieszczescia

prawda nie zawsze da sie zauwazyc:) tylko moja intencjas bylo zrozumienie i ocena przyczyn dla których się operują:) bo jeśli to wynika z kompleksu to najgorszy wybór.... to uszukiwanie siebie, które ma krótką drogę bo wpada się w błędne koło gdy zatem lask operuje się bo ma takie widzi mi się... to inna sprawa pustostany są wszędzie

Gość unga bunga
"nie uważam się za Polaka bo odstaje od normy." każdy człowiek jest inny nie można go zaszufladkować "bo patrzac na dzisiaj przez perspektywe historii to niestety polskosc to wojowanie z calym swiatem szableka" nie zgadzam się wojowaliśmy z całym światem bo walczyliśmy o naszą wolność a polskość to miłość do wolności i do całego narodu pewnie głosujesz na PO może ty kurwa wreszcie zrozumiesz że powinieneś się kurwa leczyć psychiatrycznie !!!

Gość tu5hj5
daj mi swojego mejla, chce Cię poznac. Zalezy mi:D ja nie mogę :classic_cool:

chirurgia estetyczna nie leczy kompleksów a je maskuje:) problem zostaje wgłebi i kiedyś wychodzi gorzej..... droga do zrozumeinia mozna jest jedynym wyjsciem bo skróty jak chirurgia kiedyś się zemszczą na psychice oczywiście:)

:) częściowo masz racje unga jednak walka o wolność doprowadziłą nas do zniewolenia w ramach głupiej polityki na szczęście 50% tego karju nei inetresuje polityka i coraz częściej myślą o sobie o rodzinie i bliskich nie zieją na innych nienawiścią żyć tu to czasami przekleństwo gdy spotyka się przecietnego polaczkaa ujetego w pewne normy jednak ogólnie coraz więcej ludzi jest spoko co do leczenia ps to hmmm podobno przydało by sie kazdemu:)

Gość unga bunga
"podobno przydało by sie kazdemu" ale chyba tobie najbardziej

idąc tym tokiem rozumowania to nawet nakladając sobie makijaż "oszukije siebie i otoczenie" :o no i dobrze ktos wyzej napisal. "pilnuj wlasnej dupy i swojej suki" :)

no i co rozumiesz przez zadbane? a co jak ktos ma niezadbane? to taka osoba juz ma od ciebie pozwolenie na operacje? :D