Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adopcja nie wchodzi w grę

Mój mąż pragnie adopcji! Ja nie i dlatego on uczestniczy w wychowaniu swojego

Polecane posty

Gość adopcja nie wchodzi w grę

siostrzeńca bo sam nie może miec własnych dzieci. I bardzo dobrze, ja nie chce byc matką i nigdy nie będę ani swojego dziecka ani tym bardziej adoptowanego. Mój mąż jest człowiekiem dobrze zarabiającym pieniądze, nienarzekamy na ich brak, wręcz przeciwnie. Moja wypłata przy wypłacie męża to marne groszę. Od pewnego czasu mąż naciska mnie bym w końcu zdecydowała się na adopcję, odmówiłam. I dowiedziałam się że kupił swojemu siostrzeńcowi(którego jest chrzestnym) notebooka(bardzo drogi), telefon komórkowy i rower górski. Ale się wściekłam i zrobiłam awanturę. Jego siostra nas wykorzystuje,wie że jej brat nie może miec dzieci a jej dziecko jest jedynym dzieckiem w rodzinie. Jeszcze tą kobiete nie stac by urządziła komunie dla własnego dziecka to wybrała się z tym do swoich rodziców i oni jej tą imprezę urządzą. Ale to nie moja sprawa, mnie bardziej interesuje obsesja mojego męża na punkcie dziecka.

Gość ciekawski Johnyy
jestes nienormalna . co z ciebie za kobieta jesli nie chcesz miec dzieci

Gość olivia dunham
buhahaha wybacz, ale walisz takie byki, ze az sie usmialam. A maz cie zostawi jak nie dasz mu dziecka. Albo zdradzi. I tak przegrasz i tak

Gość ja tez nie chceeeee
tez nie chce miec dzieci i nie bede miec, była bym egoistką i hipokrytka gdybym zdecydowała się na dzieci, wtedy bym tylko okaleczyła je emocjonalnie niestety , wiec u mnie takze odpada macierzyństwo

Mam 32 lata i nie znoszę dzieci, nie jestem w stanie znosic wszasku, hałasu itp. Jestem kobietą która po pracy woli usiąść przed telewizorem, komputerem czy po prostu spotkać się z koleżanki w kawiarni czy w kinie i dobrze mi z tym.

Gość japikolemasakiera
Mam nadzieję, że twój mąż kopnie cię w dupę i związe się z kobieta, z którą będzie miał dzieci!

Gość ciekawski Johnyy
twoj maz cie zostawi na 100% po jakims czasie. To tylko kwestia czasu

skoro nie chcesz mieć z nim dzieci. to dlaczego mu zabraniasz na kontakty z siostrzeńcem? widocznie on pragnie dziecka, a ty byś mogła to zaakeptować to dla niego. A zresztą było trzeba przed ślubem myśleć, jak widzicie swoją przyszłość a jeżeli nawet zajdziesz w ciążę, to mam nadzieję, że odezwą się u ciebie instynkty macierzyńskie

Gość ciekawski Johnyy
zostawi cie dla takiej kobiety ktora bedzie chciala adopcji

Gość ja tez nie chceeeee
w tym ze ja KIEDYŚ usunełam ciąże i nikt o tym nie wie, ale farmakologicznie, nie zabiegowo bo to było wczesne stadium

Nie zajdę, mój mąż w trakcie swojego pierwszego małżeństwa robił badania które wykazały jego bezpłodnosc. Oto moge byc spokojna, ja nie jestem stworzona do macierzyństwa. Przed ślubem na ten temat nie rozmawialiśmy.

Gość skorpionka panny
mąż Cię zostawi dla ciepłej kobiety z dzieckiem - wystarczy że zakręci się koło niego samotna matka z dzieckiem

Gość agdasdfdgs
Kiedyś tego pożałujesz. On ma potrzebe ojcostwa i rozczulenia opieki nad kimś, powinnaś wręcz namawiac go by bardziej zainteresował się siostrzeńco-chrześniakiem.

Gość 3234
Jesteś materialistka!

Gość a co ci szkodzi adoptowac
dziecko?

Gość katarina1155
Powtórz badania, u mnie w rodzinie jest przypadek gdzie facet niby bezpłodny, 13 lat małżeństwa, a w tej chwili 2 dzieci.

Gość autorko sluchaj
taki babsztyl nie powienien nawet szczura adoptowac :-O zal jej nawet dupe sciska ze maz dzieckiem Z RODZINY sie opiekuje :-O co dopiero obcym dzieckiem. tylko trauma dla takiego adoptowanego. piepszona egistka chce byc tylko jego oczkiem w glowie i nie dopuszcza nikogo. ten siostrzeniec to jakby konkurencja dla niej :-O zamiast sie cieszyc ze ma takiego dobrego meza :-O