Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z ulicy

Pracuję na budowie jako zwykły robotnik, dlatego nie mogę znaleźć dziewczyny.

Polecane posty

Gość facet z ulicy

Wiem, że przez to że jestem skreślony już na starcie. Do tej pory tak było. Jak tylko mówiłem, że pracuję fizycznie to kobiety które chciałem poznać urywały kontakt. Pewnie pomyślały sobie, że z robotnikiem nie będą się zadawać. Wyglądam normalnie, nie piję, nie palę tak jak większość facetów na budowach. Jestem przed trzydziestką i wiem, że szanse mam małe. Małe znaczenie ma pewnie też to, że pracując poszedłem na studia zaoczne na budownictwo, które kończę i będę miał obronę w lipcu. Pewnie z dyplomem awansuję, ale dla kobiet i tak nie ma to znaczenia, bo jeszcze pracuję fizycznie, a nie jako inżynier albo majster. Czy taki facet jak ja ma szansę poznać jakąś wartościową kobietę ???

Gość Piczekson Orange
Niestety nie !!!

Gość facet z ulicy
Jestem rolnik,rolnik,rolnik sam w dolinie.

Gość Henio.
Zapomnij !

Gość facet z ulicy
Rolnik sam w dolinie co zabija świnie. 😭

Gość PROBLEM JEST CHYBA W TOBIE
znam mase lasek ktore sa z osobami pracujacymi fizycznie i sa po studiach, z reszta wyksztalcenie nie ma znaczenia jak dwie osoby maja sie ku sobie. Jak jestes jakims burakiem to tytul inzynierka ci nic nie da :D

Ja bym się chętnie z takim studiującym robotnikiem umówiła. Może problem tkwi w Tobie, masz wygórowane oczekiwania w stosunku do kobiet i wybierasz tylko księżniczki a nie normalne kobiety.

Gość omajgad
Moj facet to też budowlaniec... Jakoś dziewczyny za nim drzwiami i oknami się pchają, może chodzi o wygląd i charakter, a nie o zawód

Gość robolowa
a z kąd jesteś?

Gość xccccczzzzzzzzz
eee tam ja tam bym mogła być z takim zwykłym robotnikiem, są ważniejsze rzeczy niż to gdzie kto pracuje:)

Gość znam całą prawdę
nie masz szans

Gość mala ach mala
A ja bym wolała takiego który pracuje na budowie niż takiego lalusia z biura... :)

Gość merrimarilla
facet budowlaniec to jest klasa

Gość facet z budowy uk
ja jakos nie mam takich problemow jak przyjade do polski to kupie bmw e60 i bede pan:D

Gość monisnapalona
ja bym chetnie się z tobą umuwiła, zapraszam na muj profil: http://tnij.org/monis24

Gość poli 30
mi by nie przeszkadzało ze pracujesz fizycznie...

Gość mnjha
Ja jestem z budowlańcem 10 lat i nie narzekam. Jego koledzy z pracy też mają kobiety.Przynajmniej dobrze zarabia i w lecie zawsze jest opalony :-) Wbrew stereotypom to inteligentny, kulturalny człowiek. A pracuje w budowlance ponieważ to lubi i przynosi niezły dochód.

Gość 26latkaaaa
Ja też uważam że przesadasz. Raczej trafiales na dziewczyny, które nie były warte zachodu lub coś innego im w Tobie nie pasowało. Ciężko dobrać sie w pare wbrew pozorom. Zawód jak zawód. Ja znow ubzduralam sobie, że faeci nie lubią i nie podobają im sie dziewczyny w okulach. Musiałam wrócić do okularów i wydaje mi sie, że juz malo który facet na mnie spoglada.