Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamunniaa

imię dla córeczki- co myslicie- prosze!!!

Polecane posty

Gość przyszla mamunniaa

Niedługo przyjdzie na świat moja córeczka. Chcę ją nazwać Aneta, ale mąż się nie zgadza. Co myślicie o tym imieniu?

Gość Liselotte
Anna, Aneta, Anita... ładne

Gość Jest duzo ladniejszych
Ale Aneta, tez nie jest zle !!!

Gość przyszla mamunniaa
mi właśnie podoba się Aneta, takie niespotykanie. Nie Anna, Anita.. tylko Aneta. A mąż twierdzi, że jest wieśniackie i jeszcze "te obleśne zdrobnienia Anecia...", stwierdził jeszcze, że Anety kojarzą mu się z tępakami. nie rozumiem, przecież nasza miss kręglicka to Aneta

Gość TRagedia szczerze mowiac...
Nie krzywdź dziecka!! co ci zawiniło?? Nie lepiej Anita? subtelna róznica ale o niebo lepiej.

Gość niesamowicie znudzonaa
ANeta jest łądne, sama miałam byc Aneta.. ale trochę źle msie kojarzy, bo chidzłam do klasy z niesamowicie gruuuuba Anetą, bardzo grubą poza tym bardzo ładne

Gość reomelutka
Faktycznie Anety z natury sa maLo bystre i raczej nie sa inteligentnymi stworzeniami

Gość przyszla mamunniaa
skąd to przekonanie remeolutka? przecież inteligencja nie zależy od imienia, tylko ogólnie od osobowości i tego, w jakim stopniu się ją rozwija. Aneta moim zdaniem bardzo ładnie brzmi, fakt Anita jest takie subtelniejsze ale Aneta kojarzy mi się z elegancją, urokiem, indywidualizmem... po prostu podoba mi się.

Gość hjplkiuli;t
dla mnie to imię jest takie puste, niczego nie oznacza, takie bez cxharakteru

Gość oj brzydkie
.

Gość Okropne.........
Aneta- mineta

Gość Bumbarash
A Marta ?

Gość wredotka2011
ja myślę o imieniu Amelia...ale Aneta ładne

Gość Złotowłosy Gold
Ja proponuję małą konwersję imenia ale z jakże doniosłym kulturowo skutkiem....mianowicie proponuję zamiast imienia Aneta,imię- ATENA !!!!!!!!!!Bądź pozdrowiona Matko Bogini!!!!! :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość dwecfdwcd
Najwazniejsze, aby tobie sie podobalo:) Ja od poczatku uparlam sie, ze bedzie Agata, od dziecinstwa wiedzialam, ze tak nazwe swoja corcie- mimo, ze maz i reszta rodziny krecili nosem:) ale postawilam na swoje mam moja Agatke, mezowi i rodzinie tez z czasem sie spodobalo a guzik mnie obchodzi co mysla inni:) Pozdrowienia dla malutkiej Anetki:)

Gość przyszla mamunniaa
kwestia gustu, dlatego muszę jakoś namówić męża na tą Anetkę :) Anetka takie ładne zdrobnienie :) ktoś wyżej polecił Martę...ładne, neutralne imię ale wolę Anetkę :)

Gość kawa.na.lawe....32
Marta jest sliczne, Marty sa kobiece i sliczne Anety to wredne baby, znam 3 i sa okropnie zawistne, niby towarzyskie, ale falszywe Marty slodkie, mile, niesmiale, kobiece barrdzo, delikatne

Gość revlonn
mi się nie podoba

Gość revlonn
tzn Aneta mi się nie podoba Marta - bardzo ładne imię

Gość reomelutka
Znam 4 Anety i wszystkie lubie ale sadze ze jakos przyswajanie zycia im trudno przychodzi Jednak to twój wybór

Gość roderon
miałem dziewczynę Anetę. śliczna, seksowna, namiętna. bardzo dobra kobieta, czuła, troskliwa- ze świeczką takiej szukać. głupi byłem bo szukałem wrażeń przygód a teraz już ona nie chce mnie znać, chociaż jak gdzieś się przypadkiem to jest bardzo uprzejma- cała ona! to jedyna taka aneta bo pozostałe które znam to pustaki, brudaski i tępe strzały

Gość katty waitie
Anita to mi się z Qurwą kojarezy w łęcznej mnie jest taka anita każdy ją ruchał

Gość aneta sie wypowie :)
jako nosicielka tego imienia wypowiem się: nienawidze tego imienia! uwazam, ze jest rozwydrzone, nie delikatne, nie kobiece jakaś wydra aneta! jako anetka już lepiej się czuję. ale nikomu tego imienia nie życzę, i sama bym krzywdy dziecki nie zrobiła by je tak nazwać. jestem nie pewna siebie, przjmuje sie wszystkim, wszystko biore do siebie, ciezko mi w zyciu, jestem nieszczesliwa. i uwazam się za tępą przez kompleksy. znam kilka innych anet i żadna nie jest pozytywna. aneta1- rozkapryszona damulka aneta2- lumpiara, pusta dzida aneta3-brzydka, przemądrzała ja podobno jestem ładna ale co z tego jak mi w zyciu ciezko

Aneta, brzmi jak ankieta, albo a atleta ;/ kiepskie imie i zle zdrobnienia. Znam 4 Anety i żadna nie jest inteligentna czy ładna, wiec jestem uprzedzona do tego imienia. Mi podoba się Magdalena i Julia :)

Gość Anita vs Aneta
znam obie przedstawicielki tych imion i Aneta i Anita no i raczej Anita bardziej bystrzejsza od tej drugiej Aneta to szara myszka ;/

Gość PSYCHOCZKA
KLARA, OLIWIA, WIKTORIA, ANNA, KATARZYNA, KAROLINA,