Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejk_mi_fil_gud

wiersz do miłości

Polecane posty

Gość mejk_mi_fil_gud

Niech mnie kule biją Niech mnie pchły gryzą Śliczna, piękna ona Wiecznie wypachniona Patrzy wzrokiem swoim Ciągle nierozkminionym Kochanka z niej wymarzona W głowie wymyślona ... pisać dalej?

Gość Lusia 1234
pisz! masz talent!:D

Gość nieśmiały i wstydliwy
Siedzi sobie w wannie bąble z bąków gryzie kiedy ją zapytasz mówi że nie tyje.

Gość Lusia 1234
chyba Cie kultura speszyla bo vena zniknela:P

Gość mejk_mi_fil_gud
Niech mnie kule biją Niech mnie pchły gryzą Śliczna, piękna ona Wiecznie wypachniona Patrzy wzrokiem swoim Ciągle nierozkminionym Kochanka z niej wymarzona W głowie wymyślona Obca mi dziś Ona Jutro może żona Grzeszne myśli moje Tutaj narodzone

Gość mejk_mi_fil_gud
Niech mnie kule biją Niech mnie pchły gryzą Śliczna, piękna ona Wiecznie wypachniona Patrzy wzrokiem swoim Ciągle nierozkminionym Kochanka z niej wymarzona W głowie wymyślona Obca mi dziś Ona Jutro może żona Grzeszne myśli moje Tutaj narodzone Ciało jej wspaniałe Młode, jędrne, ładne Strój gustowny nosi O pochwały aż się prosi

Słodka piczka moja pięknie wygolona liżę ją bez końca im bliżej wschodu słońca.

Gość mejk_mi_fil_gud
piczkaxxxx, to mój pierwszy raz....

Niech mnie kule biją Niech mnie pchły pogryzą Śliczna, piękna ona Wiecznie rozchylona Patrzy wzrokiem swoim Cały czas zamglonym Kochanka z niej wymarzona W głowie wymyślona Obca mi dziś Ona Jutro może żona Grzeszne myśli moje Nigdy nie spełnione Ciało jej wspaniałe Młode, jędrne, ładne Strój gustowny nosi A rowek jej się nie poci :classic_cool:

Słodka piczka moja pięknie wygolona liżę ją bez końca im bliżej wschodu słońca :D:D sikam :classic_cool: autorze , z racji twojeo pierwszego razu doceń ze ci pomagam i ucz sie od mistrza :classic_cool:

Liżę ją namiętnie i zagryzam wargi krzycząc ciagle jeszcze przeszywają dreszcze. Potem delikatnie, wjeżdzam swym rumakiem żeby już wiedziała z jakim jest chłopakiem po godzinie sexu tule ją do siebie żeby już wiedziała że jest ze mna w niebie Zasypiając na mnie głaszcze ją po głowie zamykając oczka szepcze czule słowa Kocham Cię Skarbenku jesteś prze cudowny kochasz mnie wspaniale no i jesteś slowny tak jak obiecałeś było mi jak w niebie nie chcę już próbować jak to jest bez Ciebie. :)

Gość mejk_mi_fil_gud
wdzięczność mą wyraże wierszem: O ciasna piczko z kafe Chuj mój pręży się wspaniale Mruga do Cię dziś nieśmiale Pokaż zatem mu swą szparę :o

Gość mejk_mi_fil_gud
Piwo piję, meczyk patrzę Kafe czytam, trochę głaszczę Piczka w głowie mi utkwiła Chore myśli znów spłodziła

Gość mejk_mi_fil_gud
Gdzieś tam mokra piczka cała Z ubrań w pełni rozebrana Ciasna jest jej szpara jeszcze Trza uważać na te kleszcze

Gość mejk_mi_fil_gud
W lesie żyje pizda naga Czarownica, kurwa taka Dziwka była z niej wspaniała Dziś już tylko wiedźma stara

Gość mejk_mi_fil_gud
wszystko źle, wszystko na nic, idę spać, mam was za nic :) zabiliście we mnie romantyzm.....