Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesielepiejjaktowklejam

Czy jestem zboczeńcem? Wypinałem dupe przez okno i...

Polecane posty

Gość czujesielepiejjaktowklejam

Opowiem Wam moją historię opętania przez Demona seksu... Z czasem zostałem opętany przez chęć realizowania swoich najdzikszych fantazji seksualnych. Miałem kiedyś ochotę realizować swoją fantazję, żeby mnie ktoś widział, jak na golasa robię coś świńskiego. Owładnęło to mną na tyle, że w końcu Wypinałem dupe przez okno i wsadzałem se w nią palce i waliłem się w nią jak ludzie przechodzili, tak żeby widzieli... tzn. same kobiety, bo reakcje facetów mnie nie kręcą. ...nie jestem pedałem. mówię wam XD, reakcje są zajebiste, dość skryte i nie wybuchowe, ale natężenie emocji jest nieprawdopodobne... i u mnie i u tych babek... one poprostu niewierzą w to co widzą (pały) i to uczucie jest zajebiste... robiłem tak jakiś czas, ale potem zrobiło się nie przyjemnie, bo niektórzy w mieście mają mnie teraz za pedała... nie wiem oco im chodzi, chyba są takimi imbecylami, że nie potrafią zrozumieć kogoś o artystycznej duszy, wyrażającego swe zawiłe emocje w nieoczekiwany sposób... ..uważam że to imbecyle. a co Wy o tym sądzicie?

Gość ze opowiadanie
Powinno brzmieć tak: Opętał mnie demon sexu i miałem niezwykłą chęć na nietypowy sex, wiec postanowiłem poszukać takiego miejsca, gdzie kobiety widuje się w około 80%. Znalazłem kumpla mieszkanie, a ze miałem klucze, bo czasem tam nocuje, wiec otworzyłem okno i wypiąłem pupę tak, by kobiety miały co podziwiać. Niski parter był do tego doświadczenia idealny stworzony. Kiedy się onanizowałem widziałem kilka rozchichotanych kobiet, które wskazywały palcem na mój widok. Jednakże największym zaskoczeniem była dla mnie ta, która podeszła do okna i polizała moja pupę. Jej napięcie sexualne również mi się udzieliło, jęknąłem z niesamowitej rozkoszy i błyskawicznie doszedłem z jej palcem w mojej pupie. Zlizywała ospermiona dłoń. Nie widziałem jej twarzy, tylko dłonie i mala bliznę na środkowym palcu prawej dłoni. Chciałbym to powtórzyć, ale szczęście pewnie nie chodzi dwa razy ta sama ulica.